Belföld

Orbán Ráhel: Magyarország nyitott, sokszínű, a budapesti tömegközlekedés nagyszerű, de hiányzik a luxusvásárlás

rtl.hurtl.hu

2024. május 29. 13:09

Magyarország sokszínű, nyitott és multikulturális hely Orbán Ráhel szerint, aki erről egy közel-keleti luxusmagazinnak adott interjújában beszélt. Azt is mondta: Budapest tömegközlekedése nagyszerű, biztonságos és az emberek imádják használni.

Az Adam & Eve (a&e) közel-keleti luxusmagazinnak adott interjút Orbán Ráhel, amiben azt magyarázta el, hogy Budapest miért egyike azoknak a helyeknek, amiket 2024-ben kötelező meglátogatni. Orbán Viktor miniszterelnök lánya mint a BDPST Group kreatív igazgatója, és a BDPST Koncept ügyvezető igazgatója nyilatkozott a lapnak.

Arra a kérdésre, hogy az Arab-öböl menti országokban élő embereknek miért érdemes ellátogatniuk Magyarországra, megemlítette, hogy az ország „biztonságos, és nem kell aggódniuk”. Hozzátette, hogy az elmúlt tíz évben sok negatív kommentet hallott Magyarországról, hogy „nem vagyunk elég nyitottak, vagy elég sokszínűek, a nyelvünk szupernehéz – nincs más hasonló nyelv a magyarhoz, és egyike a legnehezebbeknek a világon – szóval az emberek nem akarnak idejönni és megtanulni a nyelvet, de ez már változik, és nagyon nemzetközi munkaerőnk van”.

Orbán Ráhel közölte, hogy „ha idelátogat, és látja, hogy milyen ez, látni fogja, hogy valójában nagyon multikulturális” Magyarország, és „nagyon tiszteletteljes és békés hely”.

Budapesttel és Magyarországgal kapcsolatban közölte, hogy „célállomásként nagyszerű ételeket és italokat kínálunk, ez egy olyan terület, ahol egyre jobbak és jobbak vagyunk”. Hozzátette, hogy „általában a magyar éttermek jók”, és „van helyi ételünk, de van nemzetközi étel is – olasz éttermek, nemzetközi éttermek – talán hiányoznak a brandek, de van Nobunk”.

Orbán Ráhel közölte, hogy „másrészt, Magyarország nagyon biztonságos”, hozzátéve, hogy „az adórendszerünk nagyszerű, szóval ez egy jó hely üzletelni”, és „már vannak nagyszerű hoteljeink, de sokkal több jön”. Orbán Ráhel hozzátette, hogy „van az Opera, van a Művészetek Palotája, vannak múzeumjaink”, de „van alternatív kultúra is”, valamint „az építészetünk gyönyörű”, és „Budapest sokszínű”.

Ott van a Duna folyó, és az is gyönyörű, egy folyó igazán meg tud változtatni egy helyet.

Orbán Ráhel kijelentette, hogy „a tömegközlekedés nagyszerű, az emberek imádják használni, és biztonságos”. Az egyetlen dolog, ami szerinte igazán hiányzik, az a luxusvásárlás.

Orbán Ráhel az interjú további részében – amiben annak címe szerint arról beszélt, hogy miért érdemes Budapestre utazni – saját márkáiról beszélt.

Nyitókép: Orbán Viktor lánya, Ráhel 2018. május 10-én az Országgyűlés plenáris ülésén, ahol újra miniszterelnökké választották Orbán Viktort – Fotó: Koszticsák Szilárd / MTI

#Belföld#Orbán Ráhel#budapest#magyarország#ma

Címlapról ajánljuk