Belföld

Rost Andrea keményen visszaszólt Miklósa Erikának: Csak az kiabál, akinek a háza ég

rtl.hurtl.hu

2024. május 24. 16:20

Miklósa Erika operaénekesnő erős kritikát fogalmazott meg pályatársával, Rost Andreával szemben, amiért az fellépett Magyar Péter tüntetésén.

Miklósa Erika élesen kritizálta Rost Andrea közéleti szerepvállalását, amiért részt vett Magyar Péter tüntetésein. Szerinte az ilyen rendezvényeken való részvétel nem a művészetről szól, és az ilyen tevékenységek gyorsan képesek lehetnek károsítani egy művész hírnevét. Rost részvételét Magyar Péter tüntetésein úgy értékelte, hogy művészeti reputációja egy pillanat alatt összeomlott. Miklósa Erika ugyanakkor saját maga is részt vett már Orbán Viktor évértékelőjén, amiért akkor sok kritika érte.

Az Index kért reakciót az éles szavakra Rost Andreától. A művész arról beszélt, méltatlan lenne, ha erre hosszasan reagálna. 

Azt gondolom, hogy csak az kiabál, akinek a háza ég. Eszembe jutott egy latin mondás, ami magyarul így szól: A sas nem kapkod legyek után. Ez az én érzésem, nem is válasz, hanem reakció, mert nem akarok erre válaszolni. Méltatlan volna. Én nem egy Magyarországon világhírű énekes vagyok, hanem egy világon világhírű énekes. Remélem, hogy nem lesz ebből semmiféle cicaharc

– mondta Rost Andrea.

Rost Andrea, Magyar Péter és Vogel Evelin így énekeltek magyar népdalt énekeltek együtt a Tisza Párt debreceni anyák napi nagygyűlésén:

 
Nyitókép: Rost Andrea operaénekes (k), Magyar Péter, a Tisza párt európai parlamenti listavezetője, a párt alelnöke (j) és barátnője, Vogel Evelin (b) énekel a debreceni Református Nagytemplom előtt tartott anyák napi nagygyűlésen 2024. május 5-én. – Fotó: Koszticsák Szilárd / MTI

#Belföld#magyar péter#rost andrea#miklósa erika#tüntetés

Címlapról ajánljuk