Belföld

Orbán Ráhel egy ezer eurós cipőre megszólalásig hasonlító cipőben tűnt fel egy külföldi tartalomgyártó Instagramján

rtl.hurtl.hu

2024. május 23. 14:15

Van, ahol 1700 eurót is elkérnek egy ilyen cipőért.

Egy Mimi Ikonn nevű tartalomgyártó Instagram-oldalán tűnt fel Orbán Viktor miniszterelnök lánya, Orbán Ráhel. Mimi Ikonn azeri influencer, a lifestyle kiegészítőket áruló Intelligent Change online bolt alapítója és tulajdonosa. Egy Reddit-bejegyzés alatti kommentből az derül ki, hogy Orbán Ráhel a fotón egy közel ezer eurós Dior-cipőre megszólalásig hasonlító lábbelit viselt.


Íme, a cipő:

Orbán Ráhel egy ezer eurós cipőre megszólalásig hasonlító cipőben tűnt fel egy külföldi tartalomgyártó Instagramján
Fotó: Dior

A cipő listaára 870 euró, ami mostani árfolyamon közel 340 ezer forintnak felel meg. Érdemes hozzátenni, hogy ez a cipő listaára, ami azt jelenti, hogy ennyiért lehet megvenni a boltban. Ha épp nem kapható vagy befejezték a gyártását, akkor ez az ár a másodlagos piacon akár a duplájára is emelkedhet. A Kicks Crew szürke piaci oldalon például több mint 1700 dollárért, vagyis több mint 600 ezer forintnak megfelelő összegért árulják a népszerűbb méreteket.

Orbán Ráhel kedvelheti a luxuscikkeket (vagy az azokra nagyon hasonlító darabokat), korábban megírtuk, hogy a miniszterelnök lánya milliós luxusdaraboknak kinéző szettben ünnepelt a celebekkel, de megmutatta már a luxusnak kinéző karóráját és a táskáját is. 

Nyitókép: Koszticsák Szilárd / MTI

#Belföld#Orbán Ráhel#Dior#cipő#luxus

Címlapról ajánljuk