Belföld

Orbán Ráhel a 13 millió forintos óra mellett egy 2,3 milliós táskát is villantott Hadházy szerint

rtl.hurtl.hu

2024. május 19. 8:58

Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő szerint Orbán Ráhel Cartier órát, Dior szoknyát és egy Chanel táskát is villantott Dubajban.

Mint arról beszámoltunk, Orbán Viktor miniszterelnök legidősebb lánya, a luxusbaba- és divatiparban utazó Orbán Ráhel – aki nem mellesleg Tiborcz István felesége – néhány képet osztott meg a nemrég újra nyilvánosra állított Instagram-profilján. 

Hadházy Ákos ezek alapján azt írta, Orbán Ráhel egy 13 millió forintos Cartier órát viselhetett a dubai turisztikai kiállítás vacsoráján. 

Korábban a független országgyűlési arról írt, hogy a miniszterelnök lányán látható Dior szoknya 2750-3400 euró lehetett (1 060 000 – 1 315 000 forint).

Hadházy egy újabb méregdrága részletre lett figyelmes legutóbbi posztja szerint. A képviselő szerint ugyanis Orbán Ráhel a fentebb felsorolt luxusdarabok mellett egy 6500 dolláros, vagyis 2,3 millió forintos Chanel táskát is viselt.


12 hektáros majorságot vett meg 2011-ben Orbán Viktor édesapja, Orbán Győző Hatvanpusztán. Ma már a környéken minden az Orbán vagy a Mészáros család tulajdonában van, a birtok alatt 1200 négyzetméter földalatti területet építettek, de van napelempark és pálmaház is. A Házon kívül összefoglalta, hogyan gyarapodott minden megnyert választás után egyre jobban a hatvanpusztai uradalom:


Nyitókép (illusztráció): Orbán Viktor felesége, Lévai Anikó; lánya, Orbán Ráhel; veje, Tiborc István és fia, Orbán Gáspár 2018. május 10-én az Országgyűlés plenáris ülésén Fotó: MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

#Belföld#Orbán Ráhel#Cartier#chanel#Dior#dubaj

Címlapról ajánljuk