Belföld

Magyar Péter reagált a köztévés vita részleteire

rtl.hurtl.hu

2024. május 21. 19:26

Magyar Péter, a Tisza Párt EP-listavezetője nehezményezi, hogy 8 perc jut majd „a nulla százalékos business pártoknak és a valódi pártoknak is”.

8 perc…a nulla százalékos business pártoknak és a valódi pártoknak is. Vita propaganda televízió módra. Szégyellje magát Papp »Hírhamisító« Dániel, az MTVA vezetője és mindenki, akinek ehhez köze van

– így reagált Magyar Péter a köztévé EP-választási vitájának nemrég nyilvánosságra került szabályaira.

A Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője ezt Facebook-kommentben, a Telex által megosztott vonatkozó cikk alá írta. Magyar Péter arról egyelőre nem tett említést, hogy vállalja-e a vitát, vagy sem. Magyar korábban azt közölte, hogy feltételekkel vállalja csak a részvételt. Ezek egyike az volt, hogy a vita élőben és főműsoridőben menjen, valamint azt ne propagandista vezesse.

Németh Balázs megerősítette: ő lesz a köztévés vita egyik műsorvezetője

Május 30-án este szervez élő választási vitát a köztelevízió. Műsorvezetőnek a miniszterelnöki interjúkat készítő Volf-Nagy Tündét és a korábbi állami tévés műsorvezetőt, az Atlétikai VB volt igazgatóját, Németh Balázst kérték fel. Dobrev Klára azt mondta: nem lepi meg, hogy propagandisták vezetik a vitát, de ettől függetlenül ott lesz.


Nyitókép: Illyés Tibor / MTI

#Belföld#magyar péter#mtva#köztévé#választási vita#ep-választás

Címlapról ajánljuk