Belföld

Magyar Péter visszaszólt Kósa Lajosnak: köszönjük „Kósa Lalinak” az önzetlen segítségét

rtl.hurtl.hu

2024. május 6. 9:19

Kósa Lajosnak nem tetszett, hogy Magyar Péter anyák napján tart nagygyűlést.

„Egy kalappal minden érettségiző fiatalnak! Ui.: köszönjük Kósa Lalinak a valaha volt legnagyobb vidéki politikai demonstrációhoz nyújtott önzetlen segítségét” – írta friss posztjában Magyar Péter.

Mint arról beszámoltunk, szinte teljesen megtelt a debreceni Kossuth tér Magyar Péter és a Tisza Párt anyák napi tüntetésére. A demonstráción volt közös népdaléneklés, egymásba kapaszkodás, szelfik, valamint nagyobb részt a kormány, kisebb részt a DK szapulása. 

A tüntetést megelőzően Kósa Lajos, debreceni országgyűlési képviselő –  aki sokáig a város polgármestere is volt – reagált Magyar Péterék nagygyűlésére.

„Anyák napjára politikai demonstrációt nem szervezünk, anyák napján az anyákat kell köszönteni. Különösen abszurd, ha egy olyan ember szervez erre a napra demonstrációt, aki közismerten bántalmazó. Ezen a napon virággal kell köszönteni az anyákat, nagymamákat családi körben, még akkor is, ha épp nincsenek annyira jóban egymással” – mondta Kósa.

A Tisza Párt debreceni anyák napi nagygyűlésén az egyik fellépő a világhírű operaénekesnő, Rost Andrea volt. Az eredeti tervek szerint kísérettel énekelt volna, de állítólag zenésztársa a fellépés előtt 20 perccel közölte, mégsem vállalja a műsort. Rost Andrea viszont nem lépett vissza, és elénekelte a Tisza Párt kvázi himnuszának számító Tavaszi szél vizet áraszt kezdetű népdalt előbb egyedül, majd Magyar Péterre és párjával, Vogel Evelinnel:


Nyitókép: Nagy Attila Károly / rtl.hu

#Belföld#magyar péter#debrecen#kósa lajos#tisza párt#tüntetés

Címlapról ajánljuk