Belföld

Függetlenként indul a választáson a lombkorona-sétányos polgármester, szerinte a nyírmártonfalvaiak pontosan tudják, miért

rtl.hurtl.hu

2024. április 25. 19:42

Filemon Mihály, Nyírmártonfalva jelenlegi polgármestere azzal vált híressé, hogy 60 milliós uniós támogatásból abszolvált egy sétányt a tarvágás közepére.

Függetlenként, nem a Fidesz színeiben indul Filemon Mihály nyírmártonfalvi polgármester a júniusi választáson, írja a Telex a polgármester bejelentésére hivatkozva. A lapnak a polgármester azt monda: a nyírmártonfalvaiak pontosan tudják, miért alakult így a dolog.

A hírhedt, lombkorona nélküli lombkoronasétányról több cikkben is beszámoltunk, megírtuk például, hogy Filemon akkor még fideszes polgármester nemes egyszerűséggel kitermelte az erdőt a 60 milliós uniós támogatásból épített lombkorona sétány építése közben.

Arról is beszámoltunk: az Állami Számvevőszék vizsgálja az uniós pénzek elosztását a hírhedt nyírmártonfalvai lomb nélküli lombkoronasétány ügyében. Rajtuk kívül az OLAF, vagyis az Európai Unió csalás elleni hivatala is vizsgálatot indított.

Nyitókép: Facebook / fidesz.hu

#Belföld#filemon mihály#választás 2024#polgármester#Nyírmártonfalva#független#indulás#lombkorona-sétány#nyomozás

Címlapról ajánljuk