Belföld

Navracsics Tibor Magyar Péter becstelenségére utalt

rtl.hurtl.hu

2024. április 23. 21:44

Navracsics Tibor közigazgatási és területfejlesztési miniszter nem találkozott még olyan Fidesz-szavazóval, aki „emiatt megingott volna a támogatásban”.

Navracsics Tibor közigazgatási és területfejlesztési miniszter a Telex kérdésére azt mondta: nem tartja veszélyesnek a Magyar Péter-jelenséget, és azt is hozzátette, hogy nem találkozott még olyan Fidesz-szavazóval, aki „emiatt megingott volna a támogatásban”.

Arra számít, hogy az Európai Parlamentbe Fidesz-színekben bejutók számán sem látszik majd meg a Magyar-jelenség. Arra, hogy lesz-e újabb követője Magyarnak, Navracsics azt mondta:

Becstelen emberek bárhol előfordulnak, de remélem, hasonlóra nem látunk újabb példát.

A miniszter kedden Győrben a kormányhivatalban tárgyalt a főispánnal, illetve a Győr-Moson-Sopron vármegyei polgármesterekkel és országgyűlési képviselőkkel. 

Navracsics Tibor korábban arról beszélt: óvodai játékszobában való játékokra hasonlít, hogy a Momentum Magyar Péter hangfelvételét eljuttatja Brüsszelbe. Magyar Péter az RTL Híradónak azt mondta: a nyilvánosságra hozott hangfelvétel azt bizonyítja, hogy Magyarországon a rendszerváltozás óta a legnagyobb politikai és jogi válság van:


Nyitókép: Katona Tibor / MTI

#Belföld#navracsics tibor#magyar péter#Európa#ep-választás#önkormányzati választás

Címlapról ajánljuk