Belföld

Kósa Lajos Magyar Péterről: A helyében vettem volna egy csokor virágot és elviszem a volt feleségemnek

rtl.hurtl.hu

2024. április 23. 20:13

Kósa Lajos úgy látja: érzéketlenség anyák napjára tüntetést szervezni. 

Magyar Péter anyák napjára hirdetett tüntetést Debrecenbe, a 444.hu egyebek mellett erről kérdezte Kósa Lajost.

Ez a szenzitivitás, a normális gondolkodás teljes hiánya

– mondta a Fidesz politikusa, aki szerint anyák napjára sem legénybúcsút, sem partit nem rendezünk, az anyákat köszöntjük. Kiemelte, hogy anyák napjára külön furcsa bántalmazó férfit ünneplő eseményt szervezni.

A helyében vettem volna egy csokor virágot és elviszem a volt feleségemnek, mégiscsak szült neki három gyereket, akármi is történt. Ez a normális, emberi gesztus, Magyar Péterben semmi ilyen nincsen.

A politikus úgy látja: teljesen érdektelen, hogy lesz-e tömeg az eseményen, mivel tuskóságnak tartja a dátum kiválasztását. Magyar Pétert baloldali szereplőnek írta le, arról is beszélt, hogy szavazatokat nem a Fidesztől, hanem a DK-tól és a Momentumtól vesz el. 

Az is szóba került, hogy szerinte Magyar Péter nem Gyurcsány embere, hanem Gyurcsány mellett van, őt is külföldről fizetett, baloldali politikus. Márki-Zay Pétert sem mondaná Gyurcsány emberének attól, hogy egy plakáton szerepelnek. Elismételte, hogy Magyar Péter leginkább a Momentumra veszélyes, szerinte az EP-választás a Momentumot „ki fogja végezni.”


Nyitókép: Vajda János / MTI

Címlapról ajánljuk