Belföld

„Közös rothadásukat együtt végezzék be” – Puzsér szerint Gyurcsányt és Orbánt együtt kell eltakarítani

rtl.hurtl.hu

2024. április 22. 17:24

Puzsér Róbert kiakadt azon, hogy a DK nem tartja tiszteletben a hegyvidéki előválasztás eredményét, és elindítja a jelöltjét a kutyapártos Kovács Gergely ellen.

„A vérem felforr annak a hírnek a hallatán, hogy a DK ráindítja a jelöltjét, Élő Norbertet az előválasztást megnyerő Kovács Gergelyre a XII. kerületben. Íme, ennyit ér Gyurcsánynak és pártjának az ő feltételeik szerint zajló előválasztáson szerzett felhatalmazás” – írta Puzsér Róbert a Facebookon.

Puzsér szerint az „előválasztás Gyurcsányék technikai eszköze volt arra, hogy leszalámizzák az ellenzéket – csakhogy amint kiderül, hogy nem ők szalámiznak, hanem őket meg a szövetségeseiket szalámizzák le, az előválasztás eredménye már nem kötelezi őket semmire. Az előválasztás csak akkor demokratikus innováció, ha olyan jelölt nyeri, aki már Gyurcsány tenyerébe csapott – más esetben sz..nak bele” – fogalmazott.

A publicista szerint amikor 2019 júniusában visszautasította, hogy elinduljon az előválasztáson, az ellenzékiek kígyót-békát kiabáltak rá. „Most, öt évvel később remélem, már mindenkinek szemmel látható, hogy mit szolgáltak az összefogás meg az előválasztás hívószavai: Gyurcsánynak és a szektájának meg az országot elveszejtő szocialista pártmaffiának a visszakapaszkodását a hatalomba – aminek a következménye csakis egy újabb Fidesz-korszak lehet.”

Puzsér szerint „a nemzeti radikális uralom nem váltható le annak ősokára: Gyurcsánnyal meg a bűnszervezetével nem összefogni kell, hanem Orbánnal és bandájával együtt eltakarítani egyszer s mindenkorra, hogy közös rothadásukat együtt végezzék be a magyar történelem emésztőgödrében.”

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

#Belföld#puzsér róbert#dk#előválasztás#gyurcsány ferenc#kovács gergely#mkkp#kutyapárt

Címlapról ajánljuk