Belföld

Magyar Péter temetői posztja alatt futtatta magát Juhász Péter, kiakadtak a kommentelők

rtl.hurtl.hu

2024. április 18. 12:06

Magyar Péter dédapja sírjáról posztolt, Juhász Péternek erről az ellenzéki előválasztás jutott eszébe.

„A dobozi temetőben, a dédapámnál” – ezzel a szöveggel tett ki a Facebookra egy képet Magyar Péter csütörtökön. A poszt alá kommentelt Juhász Péter, aki az önkormányzati választáson az V. kerületben mérkőzhet meg – az ellenzéki előválasztás eredménye a Belvárosban csütörtök este válik hivatalossá.

„Tudom, hogy nem vág témába, és elnézést az otrombaságért. Családom egy része a közelből származik, ezért meg merem mégis kockáztatni amit írok. Egy évtizede mondom azt, amit te, Magyar Péter mostanában. Ugyanakkor a Fideszt nem szavakban kell legyőzni. Drukkolok, hogy sikerüljön minden lépéssel közelebb jutni hozzá” – írta Juhász Péter, majd rátért, hogy „elég rosszak az V. kerületi előválasztás részvételi adatai, – ami nyilván az időjárás miatt is van –. de semmiképp nem jó hír a rendszerváltás szempontjából. És Rogán finomhangolással mozgósít rá. Szóval, ha fontos neked az ügy, hogy ne a Fidesz döntse el, hogy ki indul vele szemben az 5 kerületben, segíts!”

Ezért arra kérek mindenkit, aki komolyan gondolja, hogy tenne is az ügyért, hogy keresse meg és vegye rá 5. kerületi ismerőseit, hogy vegyenek részt az előválasztáson, és szavazzanak Juhász Péterre, rám. Köszönöm!

A komment nem maradt észrevétlen, cikkünk íráskor már több mint négyszázan lájkolták, viszont olyanok is akadtak, akik arra figyelmeztették a politikust, hogy nem ez a megfelelő hely a politizálásra. Más azt írta, „nem kéne csinálni ezt az árukapcsolást senkinek (márki, Juhász stb.). Főleg nem egy mélyen családi jellegű poszt alatt.”

Egyelőre úgy tűnik, Magyar Péter pártja nem a Fideszt gyengíti, hanem az ellenzéket:


Nyitókép: Juhász Péter és Magyar Péter / Facebook

#Belföld#magyar péter#juhász péter#doboz#temető#előválasztás

Címlapról ajánljuk