Belföld

Bayer Zsolt: Kocsis Máté rongyrázásnak tartja a pezsgőt, és soha nem iszik munkaidőben

rtl.hurtl.hu

2024. április 18. 14:03

Bayer Zsolt állítása szerint Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője utál éttermekbe járni, és cum laude minősítéssel végezte el az egyetemet.

„Ide hallgass, te Magyar Péter! Jól ismerem Kocsis Mátét, mert a barátom. 

Rühelli a pezsgőt, mert rongyrázásnak tartja és soha nem láttuk munkaidőben bármilyen alkoholt inni 

– írta a Facebook-oldalán Bayer Zsolt kormánypárti publicista.

Bayer Zsolt azután védte meg a fideszes politikust, hogy Magyar Péter azt állította róla, hogy a jogi egyetemen csak nehezen lettek meg a vizsgái, a munkaidőben pedig sokat pezsgőzik és borozik. A publicista állítása szerint Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője utál éttermekbe járni, „még hívásra se nagyon jön”, rohadt sokat dolgozik, és cum laude minősítéssel végezte el az egyetemet. „És veled ellentétben nem veri a feleségét” – fogalmazott. Hozzátette: „Szóval kussolj, és ne hazudozz!”

Magyar Péter szerint Kocsis Mátét a pezsgőzések idején nem nehéz megtalálni a Lovarda környékén vagy a Batthyány Lajos Alapítvány felújított kastélyánál. Magyar a kastély díszterméről azt mondta, úgy néz ki, mint egy angol klub. Ott szoktak az urak ingyen fogyasztani. Kocsis szerinte többet tartózkodik ott, mint az irodájában.

A Fidesz frakcióvezetője a Facebookon reagált a kijelentésekre: Csúnya, alaptalan dolgokat állít rólam PszichoPeti, de jobban jártam, mint a felesége, mert engem csak szóban bántalmaz. Csak elő ne kerüljön a nadrágszíj!

Nyitókép: Balogh Zoltán/MTI

#Belföld#bayer zsolt#kocsis máté#pezsgő#magyar péter

Címlapról ajánljuk