Belföld

Kocsis Máté: Alaptalan dolgokat állít rólam PszichoPeti, de jobban jártam, mint a felesége

rtl.hurtl.hu

2024. április 18. 13:11

Csak elő ne kerüljön a nadrágszíj! – írta Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a Facebookon.

Magyar Péter, a Tisza Párt politikusa szerint amikor jogi egyetemre jártak, Kocsis Mátét leginkább kocsmákban lehetett látni, valamint a MIÉP-nél, aminek az ifjúsági tagozatát akkoriban a Fidesz mostani frakcióvezetője vezette. Szerinte ez azóta sem változott sokat: a Telexnek azt állította Kocsis Mátéról, hogy nem sokat dolgozik, napjai nagy részét, főleg a délutánokat pezsgőzéssel és borozással tölti.

A Fidesz frakcióvezetője a Facebookon reagált a kijelentésekre: 

Csúnya, alaptalan dolgokat állít rólam PszichoPeti, de jobban jártam, mint a felesége, mert engem csak szóban bántalmaz. Csak elő ne kerüljön a nadrágszíj!

Kocsis Máté korábban azt mondta Magyar Péterről, hogy csak a feleségének köszönhette a jól fizető állami pozícióit. A kormány viszont ezt később tagadta, így neki is visszakoznia kellett. 

„Én elfogadom a miniszterek válaszát, de ők meg fogadják el, hogy nekem joggal juthatott eszembe, hogy van-e összefüggés abban, hogy valaki Diákhitel Központot meg közútkezelőt, meg mindent képes vezetni hirtelen, akkor csodálkoznék, ha ez spontán lett volna. De miután a miniszterek állítják, hogy így van, ezért amióta ők ezt mondták, azóta én nem mondtam semmi többet ezügyben. Még akár ha gondolják, vissza is vonom ezt az állításomat, de azt értsék meg, hogy a gyanú alappal fogalmazódott meg bennem” – fogalmazott Kocsis Máté.

Nyitókép: Bruzák Noémi/MTI

#Belföld#magyar péter#kocsis máté#fidesz#tisza párt

Címlapról ajánljuk