Belföld

Felfüggesztik a noÁr mozgalom működését

rtl.hurtl.hu

2024. április 17. 19:54

Ezt Molnár Áron jelentette be.

A noÁr mozgalom közösségi oldalain jelentette be az alapító, Molnár Áron színész, hogy felfüggesztik a szervezet működését. A 2018-ban alakult mozgalom szándéka a társadalmi ügyekért való kiállás népszerűsítése volt, a tüntető pedagógusok mellett is feltűntek.

Molnár Áron most azt mondta: az elmúlt időszakban már érezhették követőik, hogy „behúzták a kéziféket”, amit a mozgalmárok mentális és fizikai egészségének megőrzésével indokolt. Hozzátette, hogy „olyan pozíciók hiányoztak a mozgalom csapatából”, amelyek nélkül nem tudták tartani a maguknak diktált tempót.

Bár Molnár szerint kimagaslóan jól működtek a közösségépítés, adománygyűjtés és szervezetfejlődés szempontjából, de muszáj volt mérlegelniük és levonniuk a tanulságokat a sikerekből és kudarcokból, és az időszakos leállás mellett döntöttek.

A mozgalom vezetője azt kérte támogatóiktól, hogy az adományaikat csoportosítsák át olyan csapatoknak és médiumoknak, akik „nap mint nap küzdenek tovább”, és azt ígérte, hogy ha szükség lesz rájuk, visszatérnek.

#Belföld#noár#molnár áron#aktivizmus#mozgalom

Címlapról ajánljuk