Belföld

Sebestyén Balázzsal mindig megtörténik az autósok rémálma

rtl.hurtl.hu

2024. április 15. 12:34

„Nekem ez nem való” – a rádiós és tévés a Balázsék című rádióműsorban saját magán élcelődött, kissé elkenődve. Már maga sem hiszi el, hogy mindig ekkora pechje van a kölcsön kapott autókkal. Még pénteken a Mercedes valaha gyártott legmodernebb autóját vehette át Balázs 4 napra, de már az átvétel után egy órával a szakszervízben ült a csodajárgánnyal.

Pénteken elhoztam az autót, és péntek délután már a szakszervízben voltam újra. Tudni kell, hogy eddig olyan 6-8 autóban okoztam eddig kárt 

– vallotta be a műsorvezető.

A gond ott kezdődött, hogy a könyöklővel szemben található középkonzolban lévő pohártartóba, amely egy impozáns faretesszel zárható, betette a slusszkulcsot, amit aztán soha többé nem tudott kivenni onnan. Mivel nem merte kockáztatni, hogy 4 napig nem zárja a luxusautót, már ment is a szakszervizbe, ahol nem kapott jó híreket.

„Azt mondták, nem tudják visszatolni, lehet-e roncsolni? Mondtam persze, nincs benne semmi csak a slusszkulcsom meg egy wax. Kiderült, hogy elfelejtettem, hogy egy ajándékba kapott cidert is betettem, az véletlenül feldőlt, és ahogy ráhúztam a reteszt, visszafele beakadt. Az volt a szerencsém, hogy nem tolták vissza, kifolyt volna a folyadék, rá az egész elektronikára” – mesélte hüledezve a rádiós a Balázsék című műsorában.  

Egy 10-szer 10 cm-es vágást ejtettek a nagyértékű luxus elektromosautó fa borítású középkonzolján, így tudták kiszabadítani a kocsikulcsot.

A műsorvezető egyébként nagyon igyekezett vigyázni a méregdrága a autóra, gyerekeinek megtiltotta, hogy egyenek benne, sőt még a cipőjüket is levette, mikor beültek. 

A rádiós és tévés természetesen állja a helyreállítási költségeket, és visszaemlékezett arra az esetre is, mikor csak egy próbakörre vitt el egy autót, ezalatt felverődött az M0-áson egy kő, és úgy vitte vissza, hogy be volt törve a szélvédő.

„Az megvan az az érzés, hogy már annyira félsz, hogy történni fog valami, hogy megtörténik?” – mondta Sebestyén Balázs, aki szerint bevonzotta az esetet.

Az 525 lóerős elektromos autót egyébként nagyon élvezte vezetni, de már retteg, hogy mi fog vele történni legközelebb. „Nem való ez nekem” – zárta viccesen a beszélgetést.  

Nyitókép: RTL Sajtóklub

#Belföld#Balázsék#elektromos autó#tévés#rádió

Címlapról ajánljuk