Belföld

Elindult Magyar Péter egyesülete, él a honlapjuk is

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2024. április 6. 9:18

A Talpra Magyarok! mozgalom pénzügyi hátterét a Legyél a változás! Egyesület biztosítja majd.

Szombat délelőtt a Facebookon jelentette be Magyar Péter, hogy elindult a Talpra Magyarok! mozgalom hivatalos honlapja, a talpramagyarok.hu.

Ezen az oldalon minden fontos információt megosztunk veletek és itt tudtok csatlakozni a közös munkához, egy új szuverén, modern, európai Magyarország felépítéséhez

– írta Varga Judit volt igazságügyi miniszter exférje az általa alapított új ellenzéki formáció weboldaláról.

Magyar arról is írt, hogy a Talpra Magyarok! szervezet egyik alappillére a Legyél a változás! Egyesület, aminek alapítói átadták neki a korábban alapított szervezetet és kiléptek az általuk létrehozott Egyesületből, „hogy ezzel is lehetővé tegyék a munka mielőbbi megkezdését és az oly sokak által ajánlott támogatások befogadását”.

Az új ellenzéki erőként föllépő, gyorsan nagy népszerűségre szert tevő Magyar Péter ellen a napokban indított új kampányt a kormányközeli Civil Összefogás Fórum. Mint arról az rtl.hu is beszámolt, a CÖF új „dollárbaloldal” reklámszpotjának Magyar Péter a főszereplője. Magyar az rtl.hu-nak ezzel kapcsolatban azt nyilatkozta, hogy megteszi a jogi lépéseket az alaptalan vádak miatt.

Szombaton 2-től vonulásos tömegtüntetés kezdődik Budapesten a Deák tértől a parlamentig, a Magyar Péter által szervezett demonstrációról az rtl.hu is beszámol.

Magyar Péter provokátorokra számít a tüntetésen:

#Belföld#magyar péter#talpra magyarok#legyél a változás#egyesület

Címlapról ajánljuk