Belföld

Magyar Péter házánál balhézott Ecsenyi Áron

rtl.hurtl.hu

2024. április 2. 16:15

Ecsenyi Áron, a Le Az Adók 75%-ával Párt elnöke Magyar Pétert háza előtt kereste fel.

Összetűzésbe került Magyar Péterrel Ecsenyi Áron, a Le Az Adók 75%-ával Párt (LA75) elnöke. Ecsenyi az általa feltöltött videó szerint azért akarta felkeresni Magyart a házában, hogy beszélgessen vele március 15-ei beszédéről, és meggyőzze őt libertárius nézeteiről.

Ecsenyi Áront és az LA75 nevű családi mikropártot a 2021-es ellenzéki előválasztáskor ismerhette meg a nyilvánosság, miután ő volt az miniszterelnök-jelölt, aki visszalépett a jelöltségtől, mert mindössze ezer aláírást sikerült gyűjtenie. Ecsenyi YouTube-csatornájára március 28-án feltöltött videóból az derül ki, hogy nem járt sikerrel, hiába csöngetett be a házba. Viszont állítása szerint 

megszerezte Magyar Péter számát, majd felhívta őt telefonon, amit végül a kisfia vett fel. 

Miután nem sikerült elérnie, hagyott neki egy levelet. Azonban március 30-án újabb videót töltött fel, ezúttal a Facebook-oldalára, amely szerint sikerült találkoznia Magyar Péterrel.

Szeretném, ha elmenne ön is a családjához ünnepelni

– így fogadta Magyar Péter Ecsenyit, hozzátéve, hogy nem kamerázhatja a társasházukat. Ecsenyi állítása szerint Varga Judit exférje figyelmeztette őt: rendőrt fog hívni, ha továbbra is felvételeket készít a házukról. Ecsenyi végül odébb állt, majd ismertette, hogy egyébként Magyarral ezúttal korábbi állami pozícióiról szeretett volna beszélgetni. „Még ma Orbán Viktort is meg kell lepnem egy hatósági áron vett sarlókalapáccsal” – zárta szavait. Hogy mire gondolt ezalatt, azt egyelőre nem tudni.


Magyar Péter korábbi állami pozícióival az RTL Híradója is foglalkozott:


Nyitókép: Lakatos Péter / MTI

#Belföld#magyar péter#ház#lakás

Címlapról ajánljuk