Belföld

Jeszenszky Zsolt szerint metroszexuális szimbólum Magyar Péter nyakba kötött pulóvere, de van egy kis gond

rtl.hurtl.hu

2024. április 2. 20:39

Jeszenszky Zsolt okádék, magamutogató metroszexuális szimbólumnak nevezte Magyar Péter nyakba kötött pulóverét. Csak egy a bökkenő: Bayer Zsolt, Rákay Philip és Orbán Balázs is hordta már így.

„További társadalmi látlelet a nyakba kötött pulóver. Ennél okádékabb metroszexuális szimbólumot keresve sem találni. A felső tízezer magamutogató, teniszezős, eltartott kisujjas státuszszimbóluma” – ez jutott eszébe Jeszenszky Zsoltnak Magyar Péter barátnővel kirándulós, folyóban mezítláb pózolós képéről.

Jeszenszky a Facebook-oldalán többek közt azt írta Magyar fotójáról, hogy „ez a bolsevik neorealista kompozíció nem lenne teljes a jobbján támaszkodó, a »van élet a visszakönyörgős üzeneteken és a párkapcsolati erőszakról szóló, azóta törölt posztokon túl« -t bizonygatni hivatott nőnemű egyed nélkül”. Magyar nyakba kötött pulóvere sem nyerte el a tetszését, azonban a jelek szerint valamiről megfeledkezett. Mint arra a Telex felhívta a figyelmet, Jeszenszky ezzel 

egyszerre metroszexuálisozta és magamutogatózta le mások mellett Bayer Zsoltot, Rákay Philipet és Orbán Balázst.

A fideszes publicista a Facebook-profilképén is így hordja a pulcsiját, a kormánypárti üzletember-filmproducerről szintén vannak ilyen fotók, de még Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója is jelent már meg efféle „okádék metroszexuális szimbólummal” a nyakán.

Február óta úgy érezhetjük, nem telik el nap, hogy ne eszkalálódna a Magyar Péter-jelenség, az utóbbi időben már kiegészülve volt feleségével, Varga Judittal és házasságuk részleteivel. A Magyar Péter-jelenségről Nagy Ervint, Lengyel Tamást, Renner Erikát és Pankotai Lilit kérdeztük a Reggeliben.


Nyitókép: Magyar Péter / Facebook

#Belföld#jeszenszky zsolt#magyar péter#pulóver#fotó#orbán balázs#rákay philip#bayer zsolt

Címlapról ajánljuk