Bulvár

Mezítlábas-tavaszias képet posztolt Magyar Péter

rtl.hurtl.hu

2024. március 31. 16:27

Kirándulós, folyóban pózolós, szerelmes húsvétot kíván Magyar Péter.

„A tavaszt és a változást nem lehet megállítani❤️” – ezt üzente legutóbbi posztjában Magyar Péter, aki egy barátnővel kirándulós, folyóban mezítláb pózolós képet osztott meg Facebook-oldalán.


Magyar Péternek valószínűleg sok megszólalást, vádat és facebookozást is ki kell pihennie. Legutóbb például Törcsi Péterrel, az Alapjogokért Központ operatív igazgatójával kapott össze, aki rossz néven vette, hogy Magyar a solymári templomról posztolt.

Korábban az RTL Híradó arról tudósított: este nyolc után kijárási korlátozás volt érvényben azon az estén, akikor Varga Judit és Magyar Péter Gulyás Gergelynél vacsorázott. Az eset, amelyről Magyar Péter közösségi oldalán írt, még 2020. december 28-án történt.


Egy másik ügyében pedig az a legfrissebb hír: sem az ügyészség, sem a kormány nem árulta szombaton el az RTL Híradónak, hogy meghallgattak-e már kormánytagokat a Magyar Péter hangfelvétele miatt indult nyomozásban. Az ügyészség elismerte: nincs felettes szervük, így az ügyészség vizsgálja, hogy hibázott-e az ügyészség a Völner–Schadl-ügy iratainak kezelésekor. Magyar Péter azt mondta: így nem várható pártatlan nyomozás.


Nyitókép: Magyar Péter / Facebook

 

#Bulvár#magyar péter#tavasz#kirándulás#facebook#poszt#nyomozás#mezítláb#láb

Címlapról ajánljuk