Belföld

„Errefelé nem szeretjük a bántalmazókat és az árulókat” – Magyar Péternek nekiestek, nem maradt adós a válasszal

rtl.hurtl.hu

2024. március 31. 9:29

Törcsi Péter, az Alapjogokért Központ operatív igazgatója üzent Magyar Péternek, aki így válaszolt: „de gondolom, a hazug tolvajokat igen, főként ha közéjük tartoztok”.

Egymásnak esett Törcsi Péter, az Alapjogokért Központ egyik vezetője és Magyar Péter a Facebookon.

Varga Judit exférje húsvét alkalmából posztolt a saját Facebook-oldalán, melyben azt írta: „Áldott húsvéti ünnepet kívánok minden magyarnak itthon és szerte a nagyvilágban.” A bejegyzés a jelek szerint nem nyerte el Törcsi Péter tetszését, aki a közpénzből bőségesen támogatott, magát civil szervezetként definiáló kormányközeli Alapjogokért Központ operatív igazgatója.

Legalább ne a solymári templomról posztoltál volna. Errefelé nem szeretjük a bántalmazókat és az árulókat

– üzente meg Magyar Péternek a poszt alatt kommentben.

A válasz persze nem maradt el. Magyar így reagált:

de gondolom a hazug tolvajokat igen. Főleg, ha közéjük tartoztok. Az úr egyébként az adófizetői milliárdokból hazug propagandát folytató Alapjogokért Központ egyik vezetője.

Magyar Péter hangfelvétele

Magyar Péter kedden nyilvánosságra hozta a hangfelvételt, amelyen Varga Judit arról beszél, hogy manipulálták a Schadl-Völner-ügy iratait. A korábbi igazságügyi miniszter erre párkapcsolati erőszakkal és éveken át tartó lelki terrorizálással vádolta meg volt férjét, Hajdú Péter műsorában részletezte hosszan az őt ért sérelmeket, Magyar Péter szerint viszont a felesége bántalmazta őt. A Magyar Péter által rögzített felvétel:


Sem az ügyészség, sem a kormány nem árulta szombaton el az RTL Híradónak, hogy meghallgattak-e már kormánytagokat a Magyar Péter hangfelvétele miatt indult nyomozásban. Az ügyészség a héten elismerte: nincs felettes szervük, így az ügyészség vizsgálja, hogy hibázott-e az ügyészség a Völner–Schadl-ügy iratainak kezelésekor. Magyar Péter a héten azt mondta: így nem várható pártatlan nyomozás.


Nyitókép: Lakatos Péter / MTI

 

#Belföld#magyar péter#Alapjogokért Központ#solymár#templom#bántalmazó#áruló#varga judit#húsvét

Címlapról ajánljuk