Belföld

Osváth Zsolt: Bele se merek gondolni, ha pártot alapítottam volna, mi szakadna rám

rtl.hurtl.hu

2024. április 1. 9:49

„Az, hogy meleg vagyok, de családot szeretnék, egyes sajtóorgánumok szerint önmagában veszélyes melegpropaganda” – mondta Osváth Zsolt.

Interjút készített Osváth Zsolttal a hvg360.

Mint arról beszámoltunk, az étterem-tulajdonos és influenszer, aki nevelőintézetben nőtt fel, az egyik szervezője volt a Hősök terén február közepén megrendezett influenszertüntetésnek, amely a valódi gyermekvédelmet tűzte zászlajára. 

Kilenc barát összeállt, megszervezett egy tüntetést. Lehet, hogy lesz még olyan közügy, amiért újra összeállunk, de mi arra az egy napra szerveződtünk. Aki tőlünk várt megoldást, azt a saját vágyálmai csapták be. Mi ilyet nem ígértünk, jelenleg képtelenek is lennénk rá. Bele se merek gondolni, ha pártot alapítottam volna, mi szakadna rám

– mondta el Osváth az interjúban.

Az LMBTQ-emberek magyarországi helyzetéről azt mondta:

„Az, hogy meleg vagyok, de családot szeretnék, egyes sajtóorgánumok szerint önmagában veszélyes melegpropaganda. De ha az a kérdés, hogy Salgótarján mellett megvernek-e valakit, mert meleg, erről nem tudok nyilatkozni. Persze ettől még ismerem a helyzetet, hiszen rengeteg levelet kapok. Megyek, ha kell, de egy LMBTQ-aktivista és köztem az a különbség, hogy ő akkor is megy, ha nem kell.”

Nyitókép: RTL

#Belföld#osváth zsolt#influenszer

Címlapról ajánljuk