Belföld

Magyar Péter visszaszólt Bayer Zsoltnak: Kedves Zsoca, akkor is hazudsz, ha kérdezel

rtl.hurtl.hu

2024. március 27. 12:35

Bayer azt állította, a Fideszben tíz éve tudták, hogy Magyar Péter hogyan bánt Varga Judittal.

Mint arról beszámoltunk, Bayer Zsolt az Origón megjelent véleménycikkében azt írta Magyar Péterről, hogy „mi itt a Fideszben, nagyjából tíz éve tudjuk, miképpen bánik a feleségével”.

Bayer közölte, hogy „nagyjából tíz éve rühelljük, utáljuk, kerüljük, megvetjük ezt a senkit, ezt a gazembert”, és azt is tudták, hogy „ez a dupla nulla sohasem bocsátja meg, hogy nem lett belőle senki, míg a felesége vitte valamire.”

A Fidesz egyik alapítótagja cikkében hosszasan idézte Varga Judit két Facebook-bejegyzését, amikben Varga közölte, hogy volt férje bántalmazta és zsarolta.

Bayer cikke nem maradt válasz nélkül, Magyar Péter a Mandiner Facebook oldalán fűzött kommentet a fideszes publicista soraihoz:

„Kedves Zsoca, akkor is hazudsz, ha kérdezel. Egyrészt 10 éve szerencsére nem is ismerjük egymást. Juditot is kb 5 éve láttad először. Másodszor sztem te pont ne beszélj nőkről, a te szádból nem hiteles. Emlékszel, mit mondtál az előző EP választás után, szokás szerint ittasan, a győzelmi bulin Ungár Klára kapcsán? Ha nem, segítek feleleveníteni az emlékeket. Vérplazma Business jól fizet?”

Magyar Péter visszaszólt Bayer Zsoltnak: Kedves Zsoca, akkor is hazudsz, ha kérdezel

Hozzászólna?

 

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

#Belföld#magyar péter#bayer zsolt#komment#varga judit#vérplazma

Címlapról ajánljuk