Belföld

Bayer Zsolt: A Fideszben tíz éve tudták, hogy Magyar Péter hogyan bánt Varga Judittal

rtl.hurtl.hu

2024. március 27. 10:54

Bayer Zsolt azt írta: „nagyjából tíz éve rühelljük, utáljuk, kerüljük, megvetjük ezt a senkit, ezt a gazembert”, és azt is tudták, hogy „ez a dupla nulla sohasem bocsátja meg, hogy nem lett belőle senki, míg a felesége vitte valamire.”

„A takonygerincű.” Így jellemezte az Origóban megjelent véleménycikkében Magyar Pétert Bayer Zsolt. A Fidesz egyik alapítótagja cikkében hosszasan idézte Varga Judit két Facebook-bejegyzését, amikben közölte, hogy volt férje bántalmazta és zsarolta, és Magyar Péter verbális és fizikai erőszakkal vádolta meg. 

Bayer Zsolt a véleménycikkében elárulta, hogy

Mi itt a Fideszben, nagyjából tíz éve tudjuk, miképpen bánik a feleségével

Bayer közölte, hogy „nagyjából tíz éve rühelljük, utáljuk, kerüljük, megvetjük ezt a senkit, ezt a gazembert”, és azt is tudták, hogy „ez a dupla nulla sohasem bocsátja meg, hogy nem lett belőle senki, míg a felesége vitte valamire.”

Ebben a tíz évben, amikor tehát Bayer Zsolt szerint a Fideszben már tudták, hogy Magyar Péter hogyan bánik a feleségével, Magyar 2015-től a Miniszterelnökség csoportvezető diplomatájaként a Magyar Kormány és az Európai Parlament közötti kapcsolattartásért felelt egyebek mellett jogi, pénz- és tőkepiaci, költségvetési, kereskedelmi és fejlesztéspolitikai ügyekben. 2018 szeptemberétől a Magyar Fejlesztési Bank EU Jogi Igazgatóságát vezette, majd 2019. június 8-tól a Diákhitel Központ vezérigazgatója volt. 

Elgondolkodtató, ha Varga Judit miniszterként sem mert vagy tudott szólni a családon belüli erőszakról

A Reggeliben Lampé Ágnes újságíró arról beszélt, hogy – bár hangsúlyozta, hogy minderről csak feltételes módban beszélhetünk – az mindenesetre sok kérdést vet fel, ha Varga Judit valóban családon belüli erőszak áldozata volt és miniszterként még ő sem tudott vagy mert szólni.


Nyitókép:REUTERS/Bernadett Szabo

#Belföld#bayer zsolt#magyar péter#varga judit#fidesz

Címlapról ajánljuk