Belföld

A rendőrség még nem hallgatta ki K. Endrét

rtl.hurtl.hu

2024. március 18. 10:03

A rendőrség hivatalból nyomozást indított a Házon Kívül rejtett kamerás felvételei után, amiből kiderült, vallomása megváltoztatására akarta rávenni a bicskei gyermekbántalmazás egyik áldozatát. 

A rendőrség még nem hallgatta ki gyanúsítottként K. Endrét, akiről Házon Kívül leleplező riportjából kiderült, hogy vallomása megváltoztatásra próbálta rávenni a bicskei gyermekbántalmazás egyik áldozatát – írta a Népszava.

A lapnak elküldött válaszában a BRFK közölte, hogy hogy a nyomozás érdekeire való tekintettel bővebb információt nem tudnak adni. Így azt sem tudni, hogy milyen bűncselekmény gyanúja miatt zajlik a felderítés.

A Házon Kívül március elején készített rejtett kamerás felvételeket arról, ahogy a bicskei gyermekotthon egykori igazgatóhelyettese találkozott az áldozattal. A Házon kívül teljes riportját az RTL+-on lehet megnézni.


A Híradó szombaton arról számolt be, hogy az elnöki kegyelemmel szabadult K. Endre az ítélet után is megkereste az egyik áldozatot, hogy adja írásba, ártatlan.

„Arra nagyon kellett figyelnünk, hogy ha a fiú kiborul, akkor nekünk lépnünk kell” – így készült a Házon kívül K. Endrét lebuktató riportja

A riport készítői, Moskovics Judit és Boros Krisztina a Fókuszban mesélték el a riport hátterét és annak nem mindennapi előkészületeit:


Nyitókép: K. Endre a bicskei gyermekotthon egyik áldozatával találkozik. Fotó: Házon Kívül

#Belföld#k. endre#rendőrség#kihallgatás#nyomozás#kegyelmi botrány

Címlapról ajánljuk