Belföld

Videó: Leköpték a skodás úr autóját, de ő ebben a helyzetben is higgadt maradt

rtl.hurtl.hu

2024. március 14. 8:27

Vasúti átjáróban történt vitás közlekedési szituáció.

Budapesti IV. kerületében egy vitás közlekedési szituációból nem lett verekedés, hála annak a skodás úrnak, aki megpróbálta elmagyarázni a szabálytalankodónak, hogy vasúti átjáróban nem kifejezetten veszélytelenek azok a manőverek, amiket végrehajtott.

„A felvételen látszik, hogy a fehér autó sofőrje kikerüli a várakozó sort, és a vasúti átjáró félsorompója előtt megáll, a sor elején. Gondolhatta, hogy átcsusszan, amint nyílik a félsorompó, de erre nem volt lehetősége, mivel az visszacsukódott, és a lámpa újra piros jelzésre váltott. Ekkor gondolhatta a skodás hősünk, hogy időt szán rá, hogy elmagyarázza a fehér autósnak, hogy a dologok nem így működnek és illetlen dolog ilyet tenni” – írja a Bp-i autósok közössége, a portálnak az egyik olvasója küldte be a szóban forgó videót.

Valami oknál fogva kétszer is odament az udvariatlan sofőrhöz. Lényeg a lényeg, hogy nem tudjuk mit mondott neki, de látszólag sikerült meggyőznie, hogy jobb, ha visszafordult. Ezután mérgesen megfordult a fehér autós, majd búcsúzásképpen leköpte a Skodát

– teszik hozzá. Íme, a jelenetsor:


Nyitókép: BP-i Autósok Közössége / YouTube

#Belföld#autó#kresz#vasúti átjáró#köpés#skoda

Címlapról ajánljuk