Belföld

Kiderült, hol lakik Sulyok Tamás, vidéki társasházból ingázik Budapestre

rtl.hurtl.hu

2024. március 14. 5:35

Sulyok Tamás köztársasági elnök egy vidéki nagyváros társasházának első emeletén él.

Sulyok Tamás, a frissen megválasztott köztársasági elnök egyelőre nem adta fel szegedi ingatlanát, Szegedről Budapestre ingázik, írja a Blikk. Már a Terrorelhárítási Központ (TEK) testőrei gondoskodnak az ingatlan védelméről, és szolgálati autót is biztosítanak számára. Korábban a helyi rendőrség védte az akkor még AB-elnök Sulyokot, most ezt a feladatot vette át a TEK.

Azért erősítették meg korábban az ingatlan védelmét, mert betörtek a főbíró otthonába. Az államfő közvetlen közelében élők azt mondják, hogy Sulyok Tamás közvetlen és barátságos ember, aki gyakran látogat a környékbeli üzletekbe is.

A Blikk információi szerint Sulyok Tamás felesége már arról beszélt, hogy felajánlották nekik, hogy költözzenek a Béla király úti államfői rezidenciába. Úgy tűnik, hogy a házaspár örömmel venné a váltást. Egyelőre azonban Novák Katalin lakik az államfői rezidenciában, így a költözés csak hetek múlva lehet esedékes.

Sulyok Tamásnak a kinevezése napjától teljes körű testőri biztosítás jár, ezt a feladatot is a TEK munkatársai végzik. A lap azt írja, hogy a jövőben még szigorúbb biztonsági intézkedéseket eszközölhetnek, beleértve az államfő által látogatott helyszínek előzetes ellenőrzését és az elnökkel találkozó átvilágítását.

Sulyok Tamás első üzlete egyébként egy piramisszerűen felépült cég volt, erről az RTL Híradója is forgatott anyagot:


Nyitókép: Sulyok Tamás megválasztott köztársasági elnök beszédet mond az Országgyűlés plenáris ülésén 2024. február 26-án. A kormányzó Fidesz-KDNP államfőjelöltjét az Országgyűlés 134 igen szavazattal választotta meg Magyarország rendszerváltás utáni hetedik köztársasági elnökévé. Fotó: MTI/Máthé Zoltán

#Belföld#sulyok tamás#szeged#budapest#ingázás#köztársasági elnök

Címlapról ajánljuk