Belföld

Orbán Viktor 19 éves lánya egy 600 ezer forintos Guccira hasonlító táskával érkezett Donald Trumphoz

rtl.hurtl.hu

2024. március 10. 15:48

Azért Orbán Flóra utazott Orbán Viktorral Donald Trump volt amerikai elnökhöz, mert a miniszterelnök felesége, Lévai Anikó épp nem ért rá.

Orbán Viktor miniszterelnököt felesége, Lévai Anikó helyett legfiatalabb lánya, Orbán Flóra kísérte el amerikai útjára, ahol Donald Trump volt elnökkel is találkozott, mivel Lévai nem ért rá. A Telex most kiszúrta, hogy a látogatáson készült képek alapján Trump floridai rezidenciáját a fiatalabb Orbán egy Gucci Horsebit 1955-ös oldaltáskát viselve látogatta meg, amit nagyjából 600 ezer forintért lehet kapni.

A lap a táska történetét is felidézi, ami az '50-es évekre nyúlik vissza, a nevét arról kapta, hogy a lovak zabláját idéző nagy fémcsatokat használ. Az 1950-es évek sikeres évtized volt a Gucci-ház számára. 1951-ben Rodolfo Gucci, a házalapító Guccio Gucci fia megnyitotta az első üzletét Milánóban. Két évvel később, 1953-ban megnyílt az első amerikai üzlet a New York-i East 58-ik utcán. A Horsebit ebben az időszakban született meg.


Az Orbán Flórán látható darabot már Alessandro Michele tervezte. A miniszterelnök lánya a kollekció viszonylag olcsóbb darabját viselte, ugyanis elérhető abból még 1,1 millió forintba kerülő változat is.

Az Orbán-Trump találkozóról az RTL Híradó is beszámolt. A volt amerikai elnök floridai birtokán fogadta az Egyesült Államokban vendégeskedő miniszterelnököt. Hogy miről egyeztettek, azt az RTL Híradónak nem árulták el. Joe Biden amerikai elnök egy kampányrendezvényen Orbán Viktorral riogatta a demokrácia híveit.


Nyitókép: Orbán Viktor / Facebook

#Belföld#orbán flóra#orbán viktor#donald trump#florida#drága#Gucci#táska

Címlapról ajánljuk