Belföld

Orbán Viktor legkisebb lánya is ott volt Donald Trumpnál

rtl.hurtl.hu

2024. március 9. 18:21

A találkozóról megjelent felvételek és a volt amerikai elnök posztja szerint Orbán Viktor legkisebb lánya, Flóra is elkísérte a miniszterelnököt Donald Trump rezidenciájára.

„Megtiszteltetés volt Orbán Viktort és kedves lányát, Flórát vendégül látni tegnap este Mar-a-Lagóban – írta ki saját, a Truth Social nevű közösségi oldalára Donald Trump szombaton, szúrta ki a hvg.hu.

Mint arról beszámoltunk, Orbán Viktor pénteken Donald Trump republikánus elnökjelölttel találkozott Mar-a-Lagóban, a korábbi amerikai elnök floridai rezidenciáján. Az üdülőhelyen zártkörű koncert is volt, beszédében Trump így méltatta a magyar miniszterelnököt: „Nincs jobb, okosabb, vagy jobb vezető Orbán Viktornál. Ő a főnök.”

A miniszterelnök legfiatalabb, 19 éves lánya felvételek szerint ott volt a találkozón a volt amerikai elnök rezidenciáján, és az esti koncerten is. Orbán szombat délelőtti, Facebookra feltöltött videójában egy fekete ruhás, fiatal nő látható, aki a miniszterelnökkel együtt érkezett a floridai rezidenciára. A lap megjegyzi: 

Orbán Flóra eddig eddig nem mutatkozott politikai eseményeken, a sajtóban pedig utoljára akkor szerepelt, amikor a kormányfő a szalagavatójáról posztolt.

A lap szerint a nő a magyar miniszterelnök tiszteletére adott esti koncerten az első sorban ült. Havasi Bertalannak, a miniszterelnök sajtófőnöke egyelőre nem reagált arra, hogy milyen minőségben vett részt a találkozón. Trump az említett posztjában egyébként ezt írta még: „Viktor egy nagyszerű vezető, az egész világon tisztelik. Magyarország biztonságos ország a szigorú bevándorlási politikája miatt, és amíg ő van hatalmon, addig az is lesz.”


Nyitókép: Orbán Viktor / Facebook

 

#Belföld#orbán viktor#lánya#donald trump#találkozó#florida#mar-a-lago#Videó

Címlapról ajánljuk