Belföld

Donald Trump: Senki sem okosabb Orbán Viktornál

rtl.hurtl.hu

2024. március 9. 10:10

Donald Trump volt elnök Mar-a-Lago-i üdülőhelyén tartott találkozón volt zártkörű koncert is.

„Nincs jobb, okosabb, vagy jobb vezető Orbán Viktornál. Nem egy ellentmondásos figura, mert azt mondja, így lesz, és kész. Ő a főnök” – fogalmazott Donald Trump volt amerikai elnök azon az estélyen amelyen mások mellett Orbán Viktor miniszterelnök is részt vett pénteken este. 


Orbán Viktor Facebook-oldalán számolt be a találkozóról, a videóban arról beszélt, hogy a Közel-Keleten és Európában sem lenne háború, ha Donald Trump lenne az Egyesült Államok elnöke. „Nekünk magyaroknak annyi a dolgunk, hogy valljuk be őszintén: jobb lenne a világnak, és jobb lenne Magyarországnak is, ha Donald Trump elnök úr visszatérne” – fogalmazott.


A volt elnök Mar-a-Lago-i üdülőhelyén tartott találkozón volt zártkörű koncert is, a CNN szerint barátságos volt a légkör, de konkrét napirend nem volt.

Szuperkedd: így nevezik azt az előválasztási napot az Egyesült Államokban, amikor 15 államban döntenek az elnökjelöltekről. Magyarországon élő amerikaiak nyilatkoztak a Fókusznak a közelgő elnökválasztás „félelmetes valóságáról”:


Nyitókép: Fischer Zoltán/MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda

#Belföld#donald trump#orbán viktor#találkozó#mar-a-lago

Címlapról ajánljuk