Belföld

„Figyelj, nyomigyerek” – Egymásnak esett Magyar Péter és Ceglédi Zoltán a Facebookon

rtl.hurtl.hu

2024. március 6. 7:47

Magyar Péter a rogáni propagandagépezet ellenzékinek álcázott emberei közé sorolta Ceglédi Zoltán, aki nem is hagyta szó nélkül a jellemzést. 

„Nyomigyerek” Így jellemezte Ceglédi Zoltán a Facebook-oldalán közzétett posztjában Magyar Pétert, miután Varga Judit volt férje a „rogáni propagandagépezet ellenzékinek álcázott megmondóemberei” közé sorolta.

Az egész azzal indult, hogy Magyar Péter arra kérte a Facebookon a követőit, hogy „hekkeljük meg együtt a rogáni propagandagépezet kormánypárti és ellenzékinek álcázott médiumainak és megmondó embereinek FB oldalait”, és kommenteljék be az ott megjelent posztokba a március 15-ére tervezett rendezvényét.

Majd egy kommentre válaszolva, amiben azt kérdezték, hogy kit tart „ellenzékinek álcázott médiumnak és megmondóembernek”, Ceglédi Zoltán nevét is megemlítette.

Ceglédi ezt nem hagyta szó nélkül, és Facebook-oldalán válaszolt:

Figyelj, nyomigyerek, kirakom magamtól. Mindenki, aki nagyon kínosan akarja érezni magát a nemzeti ünnepen, az a kommentben linkelt eseményen tudja meghallgatni Varga Judit volt férjét.

Magyar Péter egy harmadik erő megalakulását fogja bejelenteni március 15-én Budapesten. Az azonban még nem derült ki, hogy pártot alapít-e:


Nyitókép: Magyar Péter, a Diákhitel Központ újonnan kinevezett vezérigazgatója a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) épületében tartott sajtótájékoztatón 2019. június 19-én. Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

#Belföld#ceglédi zoltán#magyar péter

Címlapról ajánljuk