Belföld

Magyar Péter a Fidesz miskolci elnökének: Nem szeretne itt is egy nagyot b*zizni, ahogy szokott?

rtl.hurtl.hu

2024. február 29. 5:33

Magyar Péter az Integritás Hatóság elnökével való találkozójáról posztolt, amikor Gyurcsányozva kommentelt alá a Fidesz miskolci elnöke.

Konstruktív egyeztetést folytatott Bíró Ferenccel, az Integritás Hatóság elnökével Magyar Péter, Varga Judit korábbi igazságügyi miniszter exférje. Erről ő maga számolt be a közösségi oldalán. „Egyetértettünk abban, hogy a hatóságnak a mostaniaknál erősebb (nyomozati) jogkörökkel kellene rendelkeznie az uniós pénzek felhasználásával kapcsolatos rendszerszintű visszaélések könnyebb felderítése és megakadályozása érdekében” – írta erről.

A jövőben az együttműködést konkrét ügyek mentén, a rendelkezésemre álló információk átadásával folytatjuk

– tette hozzá Magyar Péter, aki egyben megköszönte, hogy a fideszes Tényi István az interjúiban elhangzottak miatt feljelentéseket tett.

Ha esetleg van hozzá bátorsága, akkor javaslom, hogy a jövőben ne rám kihegyezve és ne ismeretlen tettes ellen tegyen feljelentéseket, hanem a valódi felelősöket megnevezve, a valódi bűncselekmények miatt

– írta ezzel kapcsolatban Magyar.


„Hasonló »műsort« annak idején Simicska is adott”

Magyar Péter bejegyzéséhez a Fidesz miskolci elnöke is hozzászólt. Kommentjében azt írta:

Hasonló »műsort« annak idején Simicska is adott. Most Magyar próbálja fletót hatalomra juttatni. Nyugi, nem fog menni.

Ezt Magyar Péter sem hagyta szó nélkül. Válaszában emlékeztetett rá, hogy hozzászóló Sebestyén László a Fidesz miskolci elnöke. Majd rögtön kérdést is intézett hozzá:

Nem szeretne itt is egy nagyot buzizni, ahogy szokott? Én, Gyurcsányt hatalomra…. aha:) azt hiszem képviselő úr sehol nem volt, amikor mi Gulyás Gergővel küzdöttünk ellene már 2006-ban.

Sebestyén László, aki 2010 és 2014 között országgyűlési képviselő is volt, Magyar Péter válaszára már nem reagált.

Magyar Péter üzent a Fidesz miskolci elnökének: Nem szeretne itt is egy nagyot b*zizni, ahogy szokott?
Kommentháború Sebestyén László és Magyar Péter között

 Mint arról beszámoltunk, a Diákhitel Központ korábbi vezetője, Varga Judit volt igazságügyi miniszter exférje az elmúlt hetekben teljes erőbedobással támadja a NER eddig érinthetetlennek hitt figuráit. Magyar fordulata azután jött, hogy a kegyelmi botrányba belebukott Novák Katalin lemondott, és a K. Endrének adott kegyelmet még miniszterként ellenjegyző Varga Judit is bejelentette, hogy távozik a közéletből.

#Belföld#magyar péter#integritás hatóság#sebestyén lászló#fidesz#miskolc

Címlapról ajánljuk