Belföld

Üzent a Vidéki prókátor: Ha abban a helyzetben lennék, hogy tanácsot adhatok Novák Katalinnak...

rtl.hurtl.hu

2024. február 27. 11:27

A kegyelmi botrányt kirobbantó vidéki ügyvéd – aki a Vidéki prókátor nevet használja a Facebookon – leírta, mit javasolna a lemondott köztársasági elnöknek. 

A kegyelmi botrányt kirobbantó vidéki ügyvéd Vidéki prókátor néven posztol a Facebookra, a legújabb bejegyzésében tanácsot ad Novák Katalinnak, hogy mit kellene kezdenie az élete végéig járó elnöki tiszteletdíjával.

Ha abban a helyzetben lennék, hogy tanácsot adhatok Novák Katalinnak, akkor én most alighanem azt tanácsolnám neki, hogy az élete végéig járó elnöki tiszteletdíj egy jelentős részét, valamint a számára kijelölendő rezidenciát is fordítsa jótékony célra, mégpedig szegény sorból származó gyermekek lakhatásának és tanulmányainak biztosítására

olvasható a Facebook-bejegyzésben, amelynek a végén megjegyzi, hogy ha Novák így tenne, akkor az mind az ő, mind pedig az egész nemzet szempontjából előremutató és hasznos döntés lenne.

Az országgyűlés elnöke egyszerűen csak elsétált, mikor K. Endre kegyelmi ügyéről kérdezte az RTL:


Nyitókép: Novák Katalin köztársasági elnök fogadja Orbán Viktor miniszterelnököt a Sándor-palotában 2023. március 27-én – Fotó: Máthé Zoltán / MTI

#Belföld#novák katalin#vidéki prókátor#tiszteletdíj

Címlapról ajánljuk