Belföld

Magyar Péter interjúja után bejelentés érkezett a Nemzeti Nyomozó Irodához

rtl.hurtl.hu

2024. február 27. 11:15

Orbán Viktor felesége, Lévai Anikó is szerepel benne.

Korábban az rtl.hu is megírta, hogy Magyar Péter, Varga Judit volt férje ismét hosszú interjút adott sajtónak, kitálalt Orbán feleségéről és kisebbik vejéről, akik kapcsán megjegyezte, hogy szerinte komoly szerepük van a NER-ben.

A Blikk most azt írja, hogy Tényi István, volt fideszes képviselő tiltott adatszerzés bűntett gyanúja miatt ismeretlen elkövető ellen tett bejelentést a Nemzeti Nyomozó Irodánál Magyar Péter legfrissebb interjúja után.

„2024. évi február hó 27. napon 06 óra 56 perckor beszámoló jelent meg a telex.hu oldalon Magyar Péter Orbán feleségéről: Olyanokat láttam, hogy konkrét minisztereket vagy képviselőket számonkért, beszámoltatott címmel.

Ennek főbb állításai voltak:

  • Szerinte egy családi részvénytársaság az egész ország, és nincs szükség atombombákra az Orbán család milliárdossá válása mellett.
  • Lévai Anikónak komoly befolyása van a párton belüli kérdésekben, de ő jóban volt vele, emellett Orbán kisebbik vejének is vannak feladatai.
  • Állítása szerint Rogán ajánlott neki lehetőségeket a Karmelitában, Varga Judit pedig egy telefonhívás hatására mondott le.

Magyar Péter a Telexnek azt mondta, sokan győzködik, hogy lépjen be a politikába” – idézte a bulvárlap Tényi bejelentését, aki azt kérte a Nemzeti Nyomozó Irodától, hogy vizsgálják az ügyet Magyar beszámolói alapján és hogy ha szükséges, indítsák meg a nyomozást, továbbá kutassák fel az elkövetőt és állapítsák meg a bűncselekmény gyanúját.

Magyar Péter az RTL Híradónak korábban arról beszélt: diplomáciai karriert ajánlottak neki, ha külföldre megy, és itthon hagyja a Varga Judittal közös gyerekeit. Itt többet is megtudhat:


Hozzászólna? Az rtl.hu Facebook-oldalán megteheti:

 

Nyitókép: Koszticsák Szilárd / MTI

#Belföld#orbán viktor#lévai anikó#feljelentés#magyar péter

Címlapról ajánljuk