Belföld

Magyar Péter Szakács Árpádról posztolt: Jobban örültem volna, ha megcáfolja az általam mondottakat, de még erősebb állításokat fogalmazott meg

rtl.hurtl.hu

2024. február 25. 10:56

Szakács Árpád nemrég tálalt ki a Rogán Antallal való egyeztetésekről.

„Kitálalt Szakács Árpád, a rogáni propagandagépezet egyik zászlóshajójának egykori vezetője. Központi utasítások, illegális megfigyelések, megrendelt lejáratások, erkölcsi züllöttség, az ország kirablása és a polgári oldal lejáratása. Jobban örültem volna, ha megcáfolja az általam mondottakat, de ennek az ellenkezője történt és még erősebb állításokat fogalmazott meg” – írja friss Facebook-posztjában Magyar Péter, a kegyelmi botrányba belebukott Varga Judit volt férje.

 

Mint arról beszámoltunk, Szakács Árpád, aki 2016–2020 között a Mediaworks nyomtatott megyei napilapjai központi szerkesztőségének főszerkesztőjeként dolgozott, Rogán Antal miniszteri módszereiről számolt be az Ultrahang Plusz podcastban. Szakács kézivezérlésről, illegális eszközökről, zsarolásról beszélt. Többek között azt mondta:

„Nagyon sokat találkoztam Rogán Antallal, hiszen három kampányban is részt vettem, mint az összes megyei napilap központi szerkesztőségének a főszerkesztője. Akkoriban ez nem volt nyilvános, de ma már teljesen egyértelmű mindenki számára, hiszen nemrég még le is fotózták a különböző médiafőszerkesztőket, hogy jöttek ki a Karmelitából, hogy folynak egyeztetések, tehát hogy kéthetenként megjelent Rogán Antal, és az akkori médiában viszonylag magas pozícióval rendelkező emberek tekintetében összehangolta azokat a kampánystratégiákat, amelyek mentén a Fidesz politikája zajlott.”

Magyar Péter friss posztjában Szakács megszólalásáról azt írja: „Kötelező interjú, főleg azoknak, akik még hisznek abban, hogy a regnáló hatalom az ország és a magyar emberek érdekében cselekszik.”

Magyar Péter az RTL-nek arról beszélt, nem szerette volna itt hagyni a három gyerekét Magyarországon:

 

Nyitókép: MTI/Veres Nándor

#Belföld#magyar péter#szakács árpád#rogán antal#kegyelmi botrány#propaganda#NER

Címlapról ajánljuk