Belföld

Tüntetés a Hősök terén: már több mint százmillió forint adományt gyűlt össze

rtl.hurtl.hu

2024. február 18. 9:21

Hódi Pamela is adakozott a Hősök terén tartott gyermekvédelmi tüntetésen indított gyűjtéshez. 

Már több mint százmillió forint adomány gyűjtöttek össze a pénteki gyermekvédelmi tüntetés szervezői szombaton este nyolc óráig. Erről Osváth Zsolt számolt be az Instagram-oldalán közzétett posztban, hozzátéve, hogy „a hétvége folyamán jelentkezünk még a gyűjtés állásáról!”


Pénteken több tízezren gyűltek össze az „Odakint most szörnyek járnak” című tüntetésen, amit online tartalomszolgálatók szerveztek az Orbán-kormányt megrázó pedofil-ügy miatt. Az esemény felhívásához rengeteg hazai híresség csatlakozott, többek között Azahriah is, aki videóüzenetben hosszan beszélt a több tízezres tömeghez.  

Hódi Pamela is adakozott

A tüntetésen meghirdetett adománygyűjtéshez csatlakozott Hódi Pamela is – vette észre a Blikk. Erről Instagram-oldalán számolt be, egy 24 órán át látható történetben. Hódi Pamela közölte:

Nem politizálok. Segítek a gyerekeknek amiben tudok, megosztom azt amivel lehetőséget kapnak egy szebb élethez, küldök adományt a boldogabb élethez. Nem kell titkolnod, ha te is megteszed, mutass példát, hogy ilyet is lehet!

Nyitókép: rtl.hu

#Belföld#tüntetés#adomány#gyűjtés#hódi pamela

Címlapról ajánljuk