Belföld

„Itt az ideje a csúnya beszédnek” – Hadházy Ákos káromkodva üzent Polt Péternek

rtl.hurtl.hu

2024. február 18. 12:56

Egy csalási ügyben tett nyomozás állásáról érdeklődött Polt Péternél Hadházy Ákos, a válasz káromkodásra késztette. 

Elnézést kérek, de sajnos megint itt az ideje a csúnya beszédnek 

írta a Facebook-oldalán Hadházy Ákos, majd a független országgyűlési képviselő csupa nagybetűvel írva közölte, hogy „Polt Péter úr, kérem menjen a büdös p.csába”.

Ezt azzal kapcsolatban írta, hogy a legfőbb ügyész azt válaszolta írásban egy kérdésére, hogy még mindig nem döntöttek a vádemelésről egy 9 éve húzódó, Hadházy jellemzése szerint „faék egyszerűségű pofátlan csalás” ügyében. Polt Péter válasza szerint „az adatok elemzését és értékelését végzi” a nyomozó hatóság, és július végéig van idejük dönteni a vádemelésről.

Egy ózdi iskola esetéről van szó, ahol „Balog minisztériumának intézménye 2013-ban 25 millióért (!) rendelt hólapátolást egy szezonra egy budapesti reklámcégtől” – emlékeztetett Hadházy. A képviselő hozzátette, hogy „valószínűleg valami nagyon csúnya ügybe tenyereltem bele, gondolom a pénz nagyon magas helyre mehetett.”

Nyitókép: Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő beszédet mond a Momentum által rendezett tüntetésen Budapesten, a Karmelita kolostornál 2024. február 14-én – Fotó: Koszticsák Szilárd / MTI

#Belföld#hadházy ákos#polt péter

Címlapról ajánljuk