Belföld

Bayer Zsolt utcai erődemonstrációt tartana március 15-én

rtl.hurtl.hu

2024. február 12. 9:46

Mert szerinte Orbánt és a kormányt is megpróbálják belekeverni a kegyelmi botrányba.

Bayer Zsolt vasárnap este a Hír TV Sajtóklub című műsorában kifejtette, hogy szerinte utcai erődemonstrációt kellene tartani március 15-én – írja a Mandiner.

Idézik is a kormánypárti publicistát, aki szerint „most megpróbálják ebbe az egészbe a miniszterelnököt meg a Fideszt meg az egész kormányt meg a mindenkit belekeverni”, „nekünk viszont erőt kell demonstrálnunk, mert a hiénafalka, ezek a teljesen amorális, hazug gazemberek, akik ott üvöltöztek tegnap a Sándor-palotánál meg a csőcselék, az most vérszagot érez, mert azt hiszi, hogy eljött a pillanat. Mutassuk meg nekik, hogy rohadtul nem jött el a pillanat!"

Mint arról beszámoltunk, Bayer Zsolt, Fidesz-tag publicista nem sokkal Novák Katalin lemondása előtt a Magyar Nemzetben szólította fel a köztársasági elnököt, hogy szólaljon meg.

A köztársasági elnök nem hallgathat tovább. Meg kell szólalnia, és el kell mondania, mit miért tett. Meg kell indokolnia döntését, el kell mondania, ki és milyen indokkal kért kegyelmet, s ő milyen megfontolások alapján döntött úgy, ahogy. Ez nem úszható meg, nem spórolható meg – ez morális kötelesség. Ezt várjuk. És tőle várjuk

– írta nem sokkal Novák lemondása előtt Bayer.

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

#Belföld#bayer zsolt#demonstráció#kegyelmi botrány#novák katalin#k. endre#orbán viktor

Címlapról ajánljuk