Belföld

Február 17-én tartja évértékelőjét Orbán Viktor

rtl.hurtl.hu

2024. február 10. 16:31

A Várkert Bazárban értékeli az évet a miniszterelnök jövő szombaton. Ezzel nyílik a tavaszi politikai szezon – írja a Magyar Nemzet.

Idei évértékelő beszédét február 17-én a Várkert Bazárban tartja Orbán Viktor – adta hírül a Magyar Nemzet. A politikaiszezon-nyitó beszédet rendszerint a kihelyezett Fidesz-frakcióülés, majd az Országgyűlés ülésszaka követi.

Ez lesz a jubileumi, 25. évértékelő, Orbán 1999-ben tartott ilyen beszédet először. Tavaly összegyűjtöttük az évértékelők legviccesebb pillanatait. Volt szó alvajárókról a háztetőn, arról, hogy egy klubban vagyunk a Vatikánnal, valamint két amerikai diplomatáról, a „jóbarátról” és a „présemberről”.


A tavalyi évértékelőben jelentette be a miniszterelnök a megyei és országbérletek bevezetését. Emellett azt mondta, hogy a háború és az infláció miatt a rendszerváltozás utáni legveszélyesebb év lesz 2023. Arról is beszélt, hogy Magyarország nem függeszti fel gazdasági kapcsolatait Oroszországgal, és nem mellesleg Európa legszigorúbb gyermekvédelmi szabályainak megalkotását ígérte:


Nyitókép: Közönség a 2017-es évértékelőn a Várkert Bazárban – fotó: Koszticsák Szilárd/MTI

#Belföld#orbán viktor#évértékelő#várkert bazár

Címlapról ajánljuk