Belföld

Megáldották a Megafon irodáját

rtl.hurtl.hu

2024. január 17. 20:46

Bese Gergő atya korábban a Pesti Srácok, valamint a PSTV szerkesztőségét is megáldotta.

Az Orbán Viktor karmelita kolostorbeli irodáját is megszentelő pap megáldotta a Megafon irodáját is – írta a Média1. Bese Gergő atya korábban a Pesti Srácok, valamint a PSTV szerkesztőségét is megáldotta.

A Megafonnak kiosztott áldásról a szervezet egyik arca, Csenge Ibolya tett közzé egy fotót a Facebookon. A képen Csenge Ibolya és a katolikus pap látható a Megafon megszentelt irodájának ajtaja előtt, aminek a tetején a 20+C+M+B+24 felirat olvasható.


A Megafon egyik arca az a Trombitás Kristóf, akiről karlendítős kép került elő, ám ez lényegében nem befolyásolta a karrierjét. Huth Gergely, a Pesti Srácok főszerkesztője például azzal vette védelmébe, hogy Trombitás Kristóf a kép ellenére nem vonzódik a náci ideológiák iránt. Nemrég pedig a szivárványcsaládok mellett érvelt Trombitás Kristóf a Pesti Srácokon, de törölték a cikkét – a főszerkesztő nyilatkozata szerint – „a méltatlan bírálatok és mocskolódás okán”.

A Megafonhoz óriási pénzek folynak be, a 24.hu cikke szerint egyetlen év alatt kétszer annyi pénzhez jutott a szervezet, mint amennyi a teljes ellenzék állami kampánytámogatása volt.

Nyitókép: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Bese Gergő római katolikus plébános házszentelést tart a kormányfő hivatalának otthont adó Karmelita kolostorban vízkereszt napján, 2022. január 6-án – Fotó: Fischer Zoltán/MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda

#Belföld#megafon#áldás#propaganda#fidesz

Címlapról ajánljuk