Belföld

„Nekünk a ti tűzijátékotok, petárdázásotok olyan, mint ha háborúban lennénk. Ezt nem bírjuk. Menekülünk. Rettegünk”

rtl.hurtl.hu

2023. december 31. 11:18

Színházi kutyák kérik az embereket: Ne petárdázzatok!

„Kedves Szilveszterezők. Jó, hogy búcsúztatjátok az évet. És jó, hogy köszöntitek embertársaitokkal az új esztendőt. Örülünk, hogy jó kedvetek van. Mi csak azt szeretnénk nektek mondani, hogy vigyázzatok ránk. Kutyákra, macskákra, más kedves lényekre. Nekünk a ti tűzijátékotok, petárdázásotok olyan, mint ha háborúban lennénk. Ezt nem bírjuk. Menekülünk. Rettegünk. Ezt ti sem bírnátok elviselni. Ezért arra kérünk szépen titeket, hogy gondoljatok ránk, hogy óvjatok minket. Még nagyon sokáig szeretnénk szeretni a gazdikat. Éljenek a Kutyabarát, a Macskabarát, az Állatbarát szilveszterezők! Köszönjük! A Színházi Kutyák Világszövetsége” – olvasható abban a facebookos felhívásban, amit a Rózsavölgyi Szalon Arts & Café tett közzé.

Megosztották a Szilveszteri Állatmentő Ügyelet elérhetőségét is, aki esetleg szilveszter után rémült állatott találna, hozzájuk lehet elvinni őket. Az elérhetőségek: +36 70 501 7142, szilveszteriugyelet@gmail.com

Az aláíró kutyák gazdái között rengeteg híresség van, többek között Mimi (Hegedűs D. Géza kutyája), Leni (Dicső Dániel kutyája), Willow (Csiby Gergely kutyája), Dzsungel (Bálint András kutyája), Süti (Józan László kutyája), Aliz (Györgyi Anna kutyája), Rozi (Alföldi Róbert kutyája), Liza (Ujj Mészáros Károly kutyája), Huba (Ullmann Mónika kutyája).

Nyitókép: Facebook

#Belföld#petárda#kutya#színház

Címlapról ajánljuk