Belföld

Novák Előd „kedvcsináló jellegű” kismama-szépségversenyek szervezésére ajánlotta fel a fizetését

rtl.hurtl.hu

2023. december 7. 13:01

Valamint szeretné meghirdetni, hogy a gyermek áldás, és a legférfiasabb dolog az apaság.

Egy anyaotthon létrehozására és az anyaság fontosságát hangsúlyozó társadalmi kampányokra ajánlja fel jövő évi képviselői jövedelmét Novák Előd, a Mi Hazánk képviselője, írja az MTI.

Csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján az országgyűlési képviselő arról beszélt: nagyon sok vágyott gyermek azért nem születik meg Magyarországon, mert az állam nem nyújt segítséget a válsághelyzetbe került nőknek.

Hangsúlyozta: támogatásra van szükségük „a magukat és állapotukat terhesnek érző édesanyáknak annak érdekében, hogy állapotukat sokkal inkább várandósnak, vagy már-már áldottnak érezzék”. Hozzátette: egy már létező alapítványon keresztül fog támogatást nyújtani e célok megvalósításához, és hasonló lépésre kéri tehetősebb képviselőtársait is.

Novák Előd hangsúlyozta: az összegből „kedvcsináló jelleggel” kismama-szépségversenyt és a magyarság legnagyobb problémáját, a demográfiai helyzetet bemutató óriásplakát-kampányt támogatna, de elgondolásai között szerepel az örökbefogadás propagálása is a magzati élet védelmében.

„Szeretném meghirdetni, hogy a gyermek áldás, és a legférfiasabb dolog az apaság” – tette hozzá a politikus.

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

#Belföld#novák előd#kismama-szépségverseny#mi hazánk#anyaotthon

Címlapról ajánljuk