Belföld

Orbánék „homoszexualitást tűrő politikáját” ostorozza a Mi Hazánk

rtl.hurtl.hu

2023. november 12. 8:07

Novák Előd a kirúgott múzeumigazgatóba is beleállt: L. Simon László verseit csak 18 év felettiek hallgathatják meg.

Bár Dúró Dóra korábban a Mi Hazánk sikerének nevezte L. Simon László menesztését a Nemzeti Múzeum éléről, a párt mégsem maradéktalanul elégedett. Vasárnap reggel a Mi Hazánk közölte, hogy bár az „obszcén és aberrált verseiről elhíresült” L. Simont leváltották, „az LMBTQP-lobbi a fontosabb hadiállásait megőrizheti Magyarországon”. (Az LMBTQP betűszó a Mi Hazánk kreálmánya, a párt ugyanis a pedofíliát szándékosan össze akarja mosni a felnőtt emberek közötti, kölcsönös megegyezésen alapuló kapcsolatokra épülő különböző szexuális irányultságokkal.)

A közlemény szerint Novák Előd a sajtótájékoztatóját L. Simon László verseivel illusztrálta, ezért csak 18 év felettiek tekinthetik meg a YouTube-on. A párt politikusa szerint „szivárványos zászló kerülhet az iskolákra és óvodákra”, mert a kormánypártok is leszavazták törvényjavaslatát a jelkép középületekre tűzésének tilalmáról.

Novák Előd azt is mondta, hogy a Mi Hazánk az egyetlen párt, amely a „homoszexuális propagandafelvonulás” (itt vélhetően az LMBTQ-emberek elfogadását hirdető Budapest Pride felvonulásra gondolt a politikus) betiltását követeli, „se Gyurcsányék támogató, se Orbánék tűrő politikáját nem fogadják el”.

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

#Belföld#mi hazánk#novák előd#l. simon lászló#nemzeti múzeum#lmbtq

Címlapról ajánljuk