Belföld

Győzike Mészáros Lőrinc nyomdokaiba lépne, polgármester szeretne lenni

rtl.hurtl.hu

2023. október 25. 21:39

Gáspár Győző „kifejezetten szimpatikusnak” találja Mészáros Lőrincet.

Nagyon szereti Mészáros Lőrincet és családját Gáspár Győző, aki a Nap Hírének azt mondta: „szimpatikus, mert tud valamit. Ha nem tudna semmit, akkor nem lenne ott. Nem lenne ott az Andi sem. Én nagyon szeretem az egész családot”.

Azt is elmondta: elindul a jövő évi önkormányzati választásokon, mivel nagyjából egy hónappal ezelőtt egy falu megkereste, hogy „alkossanak valami maradandót együtt”. Hozzátette: „Leültünk, elkezdtünk beszélgetni, és azt vettem észre, hogy eltelt egy óra, két óra, három óra és meggyőztek, hogy induljak polgármesternek”.

Győzike szerint azért lehet sikeres a választásokon, mert „most van egy nagyon nagy szerencsém, hogy nem lesz ellenfél”. Azt nem árulta el, hol indul, csak hogy a település Nógrádban található, és ha nyer, nem fogja felvenni a fizetését.

„Olyan falut szeretnék, ahol a gyerekek örömmel mennek be az iskolába. Ahol a faluban, az üzletekben az emberek nem egymást gyűlölik, hanem egymást szeretik” – mondta a celeb, aki nem árulta el, hogy fideszes színekben indulna-e.

Nyitókép: Nagy Attila Károly / rtl.hu / MTI / Balogh Zoltán

#Belföld#győzike#mészáros lőrinc#polgármester#nógrád#jelölt

Címlapról ajánljuk