Belföld

A Fradi-ügy miatt egymásnak feszült Gáspár Bea és Curtis

rtl.hurtl.hu

2023. október 11. 9:05

Felmerült a kérdés, hogy Gáspárék mióta ekkora fradisták.

Korábban az rtl.hu is megírta, hogy Győzikét és családját szidták a Fradi meccsén, a fideszes celeb az ügy kapcsán azt mondta, hogy őt „így még soha nem alázták meg”. Gáspár Győzőt és családját a Ferencváros–Debrecen NB I-es labdarúgó-mérkőzésen szurkolók százai szidalmazták, miután kiszúrták őket a VIP-szektorban. Egyebek mellett „fideszes g*cikének” nevezték és rasszista jelzőkkel illették a celebet.

Győzikét megvédte Kubatov Gábor, a Fradi elnöke is, aki elmondta, hogy „náluk nem számít, hogy honnan, és az sem, hogy mikor érkezett valaki. Csakis az a fontos, hogy velük együtt szurkol az illető a Ferencvárosért”. 

Erre a kijelentésre reagált Curtis is, aki egy 24 órán át elérhető Instagram-bejegyzésben azt írta, hogy

Tudod, Győzike, itt nem az a kérdés, hogy HONNAN vagy MIKOR. A probléma a MIÉRTTEL van! MIÉRT lettél te fradista… Egy előre kitervelt nyereségvágyból elkövetett Fradi-szurkoló vagy, úgy, ahogy még sokan mások.


A rapper bejegyzésére reagált Gáspár Bea, aki egy rasszizmusról szóló Wikipédia-bejegyzést osztott meg Insta-sztoriban. „Rasszisták, uszítóak azok a képek, videók vagy szövegek az interneten, amelyek egy adott közösség ellen lázítanak” – olvasható egyebek mellett a posztban.

Gáspár Győző, a Konyhafőnök VIP egykori győztese azt írta, hogy nem tudja, hogy Curtis milyen okból utálja ennyire őket.

Nyugodjon le mindenki, eddig nem jártunk meccsre, ezután még többet fogunk! Ezt nem Győző mondja, hanem én! Akinek nem tetszik és nagyon fáj, olyannyira, hogy az már nagyon mély seb marad, az menjen el az ügyeletre és kötöztesse be ezt a sebet, mert még elvérzik! Jobbulást a betegeknek! Köztük Curtis barátomnak is!

Gáspár Bea később privátban is felkereste Curtist, az üzenetben arra kérdezett rá, hogy esetleg valaki fizet-e neki, hogy támadja a Gáspár családot. Curtis az Instagramon reagált Gáspár Bea szavaira, a sztorijában azt írta, hogy

Fura az egész, egy idős asszonnyal vitázni az ura miatt, de sajnos belekerget a helyzetbe. Ez inkább nem is vita lesz, hanem elmagyarázom önnek gyorsan és érthetően. Nem utállak titeket! Egyszerűen szánalmasnak tartom azt, hogy ebben a gyönyörű sportágban, amit labdarúgásnak hívunk, ilyen FIZETETT szurkolókat alkalmaznak klubok. A labdarúgás tradíció, szenvedély, PÉNZBEN NEM MÉRHETŐ!


A rapper a továbbiakban külön kikérte magának a rasszista jelzőt.

Gáspár Bea a válaszában azt írta, hogy Curtis figyelje a postát, mert küldenek neki és a párjának egy tiszteletjegyet.

Ha a tökös vagy, eljössz és együtt nézzük a meccset, kisfiam

– írta Gáspár Bea.

Nyitókép: Nagy Attila Károly / rtl.hu

#Belföld#fradi#gáspár bea#kubatov gábor#curtis#győzike#Sport#foci

Címlapról ajánljuk