Belföld

„Fideszes g*cike” – Győzikét és családját szidták a Fradi meccsén

rtl.hurtl.hu

2023. október 10. 6:58

„Így még soha nem aláztak meg” – fogalmazott Gáspár Győző. Győzikét és családját a Ferencváros–Debrecen NB I-es labdarúgó-mérkőzésen szurkolók százai szidalmazták, miután kiszúrták a VIP-szektorban.

„Így még soha nem aláztak meg. Én szurkolni mentem, nem kiabálni. A pályán nincs gyűlölet” – mondta el Gáspár Győző, vagyis Győzike a Blikknek, miután rasszista szurkolók kórusban szidták őt és családját a Ferencváros–Debrecen NB I-es labdarúgó-mérkőzésen vasárnap.

A zenész és tévés celeb vasárnap látogatott el az ominózus rangadóra, ahol a lap információ szerint hajdúsági drukkerek szidalmazni kezdték őt, miután kiszúrták a VIP-páholyban. A lap úgy tudja, a mintegy 450 fős debreceni tábor felől a következő gyűlölködő rigmusok érkeztek Győzike irányába:

Mocskos cigány, büdös cigány, fideszes cigány. Győzike, Győzike, fideszes g*cike.

 

Mint ismert, Gáspár Győző nemrégiben lépett be a Fideszbe, azóta időről-időre feltűnik a kormánypárti politikusok körül. Az egyik, helyszínen tartózkodó szurkoló azt mondta: „szürreális volt a jelenet, sokan nagyon kellemetlenül érezték magukat, nem csak Győzőék.”


A drukkerek figyelmét a Groupama Aréna hangosbemondón felhívta a sportszerű szurkolásra, illetve a VIP-szektorból is rájuk szóltak, hogy hagyják abba, ám mindez nem segített, pedig a biztonságiak is a helyszínre érkeztek. Sem Ferencváros, sem Debrecen nem válaszolt a lap megkeresésére az ügyben. A Blikk arról is ír, hogy nemcsak a showmant érték gyűlölködő szólamok, hanem családtagjait is, akik szintén a meccsen voltak.

Nyitókép: Nagy Attila Károly / rtl.hu

 

#Belföld#győzike#fradi#debrecen#szurkolók#drukkerek#gyűlölködés#rasszizmus#fidesz

Címlapról ajánljuk