Belföld

Borkai Zsolt felesége örül annak, hogy férje szexpartizott a jachton

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 18. 7:17

Borkai Zsolt felesége szerint az mentette meg a házasságukat, hogy férje örömlányokkal csalta meg egy horvátországi nyaraláson. 

Borkainé Havassy Myrtill szerint az mentette meg a házasságát Borkai Zsolttal, hogy férje szexbotrányba keveredett. A volt győri polgármester felesége az ATV Heti Napló Sváby Andrással című műsorában kijelentette:

Az, hogy megtörtént, a mai eszemmel azt mondom, hogy köszönöm szépen.

Borkainé hozzátette, hogy a megcsalás rádöbbentette arra, hogy mennyire szereti a férjét, hozzátéve, hogy ha ez nem történik meg velük, már nincsenek együtt. Elmondta, hogy bár nagyon megalázottnak érezte magát, egy pillanatra sem merült fel benne a válás, „inkább a megoldást kerestem”.


Elmondása szerint Borkai Zsolt „összerendelte a családot, a gyerekeket, engem, hogy most akárhol is vagytok, gyertek haza, mert valamit el kell, hogy mondjak nektek”, majd őszintén elmondta, hogy mik történtek a jachton. Hozzátette, hogy a férje szemében az első pillanattól fogva látta, hogy nagyon megbánta, amit tett:

A szememet kereste végig, amíg erről mesélt, és láttam a szemében azt, hogy bocsáss meg nekem kérlek, ne hagyj itt.

Közölte, hogy a jachton készült felvételeket nem nézte meg, és nem is fogja.

Borkai Zsoltról 2019 őszén jelent meg a nagy botrányt okozó szexvideó, amit után az olimpiai bajnok lemondott a polgármesteri pozíciójáról.


Hozzászólna? 


Nyitókép: Híradó

#Belföld#borkai zsolt#borkainé havassy myrtill#szexvideó#szexbotrány#házasság

Címlapról ajánljuk