Belföld

Rokker Zsoltti a Momentumba igazol

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 15. 15:58

Erdei Sándor Zsolt Miskolcon jelentette be, hogy a Momentum Mozgalomban folytatja a pályafutását.

A Momentum színeiben politizál a jövőben Erdei Sándor Zsolt a Velünk a Város önkormányzati képviselője – jelentette be csütörtökön délután Miskolcon Szopkó Tibor, a párt megyei szervezetének elnöke.

A Minap cikke szerint Erdei, vagy ahogy országosan ismerik, Rokker Zsoltti elmondta, a Momentum színeiben is „az Orbáni rezsim lebontásáért dolgozik majd, valamint azért, hogy Miskolc egy jól élhető város legyen.”

Azt gondolom, hogy a Momentum egy fejlődőképes, fiatalos lendületű párt, amelyet a támogatottsága is mutat. Én úgy gondolom, hogy jó lesz ehhez a családhoz tartozni, örülök annak, hogy a Momentummal közös utunk most elkezdődik

– tette hozzá.

Szopkó Tibor arról beszélt, hogy a magyar önkormányzatiság nehéz helyzetben van, egyre nehezebb a helyhatóságok munkája. „Ezért is elengedhetetlen, hogy erősödjenek a települések azáltal, hogy erős felhatalmazású, elkötelezett helyi politikusok vállalnak munkát a saját településükön” – mondta.

Rokker Zsoltti 2018-ban, az időközi önkormányzati képviselő-választáson is megmérettette magát, a Fidesz jelöltje nyert: 


Nyitókép: Facebook/Erdei Sándor.

#Belföld#erdei sándor zsolt#miskolc#szopkó tibor#Rokker Zsolti#momentum mozgalom

Címlapról ajánljuk