Belföld

Döbbenetes magyarázattal állt elő Borkai Zsolt, hogy miért tiltatta le a partizános interjút

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 8. 12:24

Sajátos okfejtés.

Borkai Zsolt egy Facebook bejegyzésben szólt hozzá az általa letiltott, de ennek ellenére leközölt, teljes terjedelmében nyilvánosságra hozott partizános interjúhoz. 

Mint arról beszámoltunk, Győr egykori polgármestere múlt pénteken a Partizán vendége volt. A közéletbe nemrég viharosan visszatérő Borkai azonban az interjú másnapján letiltatta a beszélgetést, így a szerkesztőség úgy döntött, a teljes, öt és fél órás anyagot közzéteszik. 

 

Borkairól 2019-ben, nem sokkal az önkormányzati választások előtt derült ki, hogy jachtos szexpartin vett részt győri üzletemberek, többek közt a dörzsölt ügyvédként és kaszinókirályként ismert Rákosfalvy Zoltán társaságában. A botrány után reflektorfénybe kerültek a társaság korrupciógyanús üzletei, a győri polipként ismert vállalkozói kör összefonódásai az önkormányzattal, sőt bizonyos esetekben Borkai családtagjaival.

Borkai most azt állítja; azért tiltatta le az interjút, hogy az végül vágatlanul jelenjen meg.

„A Partizán csapata minden interjút szerkesztve, vágva közöl. Már az interjú alatt élesen érzékelhető volt a riporter rosszindulata és szenzációéhsége. Ha vágják az interjút, szövegkörnyezetükből kiragadott mondatokat, gondolatokat rosszindulattól vezérelve tesznek egymás mellé, akkor sosem derül ki a valóság. Nincs takargatni valóm, ezért vállaltam az interjút. Viszont tudtam, ha kérem az interjú »letiltását«, akkor a csapat csakazértis leközli, vágatlanul. Ezt másként nem lehetett volna elérni. Örülök, hogy végül a teljes, vágatlan anyag került ki” – írja.

Az interjú legerősebb pillanatait itt nézheti meg:


Nyitókép: Partizán

#Belföld#borkai zsolt#gulyás márton#partizán#győr#jachtozás#korrupció

Címlapról ajánljuk