Belföld

Újabb csapás érte a kemecsei nőt, akit puszta kézzel vakított meg a volt párja

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 31. 7:12

A tető felújításához 1,5 millió forintra lenne szükség.

Szétverte a vihar a volt párja által mindkét szemétől megfosztott kemecsei édesanya házát. Lakatos Gabriella most ideiglenesen a bátyjához költözött a kislányával, Mírával. A tető felújításához 1,5 millió forintra lenne szükség, írja a Bors.

Mint arról beszámoltunk, 2022 februárjában brutális kegyetlenséggel bántalmazta volt párja a Kemecsén élő Lakatos Gabriellát, puszta kézzel megvakította őt. A férfi tagadta, hogy elrabolta volna később megvakított élettársát. Ellene két eljárás is  volt, az egyikben azzal gyanúsítják, hogy elvette volt párja szeme világát, a másikban pedig azzal, hogy hónapokkal korábban elrabolta és napokig fogva tartotta a nőt.

Lakatos Gabriella legfőbb támasza a támadás óta a fivére, Róbert, aki viszont epilepsziában és gerincbántalmakban szenved, és bár szociális munkás oklevéllel rendelkezik, nem talál munkát.

„A korábbi házamat a nyomorult Gy. tette után a húgomnak ajándékoztam, hogy ott nevelhesse a kislányát, a most nagycsoportos óvodás Mírát, és együtt lakhasson az édesanyánkkal. Az épület azonban régi típusú, amiatt pedig a heves vihar annyira megtépázta, hogy gyakorlatilag akár a következő nagyobb esőzés lakhatatlanná teheti"– mondta a Borsnak Róbert.

A lap emlékezet rá: Gy. Attila jelenleg is letartóztatásban ül. Gabriella elrablása miatt már elsőfokon kiszabták rá a börtönbüntetést. A nő megverését és megvakítását azonban emberölés kísérleteként értékelték, és mint visszaesőre, az ügyész tényleges életfogytiglant kért. 

Az RTL Híradó riportját itt nézheti meg:


Nyitókép: RTL

#Belföld#megvakít#Kemecse#vihar#tragédia

Címlapról ajánljuk