Belföld

Lázadás a Dunakanyarban: ott gyülekeznek a motorosok hétvégén, ahonnan kitiltották őket

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 25. 8:03

Arra kérik a szervezők a motorosokat, hogy mindenképp tartsák be a szabályokat.

Motorkerékpárral behajtani tilos táblát helyezett ki a visegrádi önkormányzat a Dunakanyarban található, a Fellegvárhoz vezető Panoráma út elejére, írja az Infostart. A lap szerint a tiltás minden évben március 1. és november 1. között érvényes.

A helyi motorosok nem nagyon örülnek, mint ahogy ezen a TikTok-videón is látható:

@kanyarfoto Valakit azért csak kiküldtek rendet rakni a Visegrádi motoros tiltó táblához. Aztán kibékült mindenkivel. 🤷‍♂️ miért nem a főnök jött? #FUvisegrád #foryou #kanyarfoto #visegrad #motorostiltó #tiltsákbe ♬ eredeti hang - Kanyarfoto

Válaszul az egyik legismertebb motoros influencer augusztus 26-ára motoros találkozót hirdetett nem máshova, mint arra a környékre, ahol a tiltás is érvényben van.

Az ország minden tájáról érkeznek motorosok Visegrádra szombaton, mi pedig szeretünk ott lenni, ahol ilyen sokan leszünk, legyen még nagyobb a felhajtás! Ki tudja, mikor készül majd újra motoros fotó rólatok Visegrádon!

Gyertek sokan, együtt erősek vagyunk! Le a diszkriminációval, le a táblákkal!! Legyetek szabályosak, legyetek normálisak, a tömeg a lényeg, ebben van az erő

– olvasható a felhívásban.

 

Hozzászólna?

 

Nyitókép: TikTok

 

#Belföld#visegrád#motor#tiltás#esemény

Címlapról ajánljuk